طرز تهیه خورشت لوبیا سفید از غذاهای سنتی اورمیه
طرز تهیه خورشت لوبیا سفید یکی ازغذاهای محلی ارومیه است که در بیشتر مهمانی ها و مراسم های رسمی سرو میشه, اصل این خورشت با گوشت قرمز است ولی می توان ان را با مرغ هم طبخ کرد.
خورشت لوبیا سفید مانند دیگر خورشت های ایرانی باید خوب پخته بشه و جا بیفته
آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید
مواد لازم برای پخت خورشت لوبیا سفید چیست ؟
لوبیا سفید
پیاز نگینی خرد شده
رب گوجه فرنگی
نمک , زرد چوبه و فلفل
چند تکه مرغ پخته
آب مرغ
آلو خورشتی (اختیاری)
لیمو عمانی
سیب زمینی سرخ شده
گوجه فرنگی
مراحل و طرز تهیه خورشت لوبیا سفید :
ابتدا لوبیا سفید را یک روز قبل خیس می کنیم تا نفخ ان گرفته بشه وخوب بپزد. بعد با کمی زرد چوبه می زاریم تا جوش بیاد, کف اش می گیریم بعد اینکه نیم پخت شد، داخل ابکش می ریزیم.
و بعد پیاز را نگینی خرد کرده و در قابلمه پخت خورشت با مقداری روغن تفت می دهیم، تا سبک و طلایی بشه و بهش رب و ادویه زردچوبه و فلفل می زنیم. بعد اب مرغ اضافه می کنیم لوبیا های نیم پز اضافه می کنیم, می گذاریم کامل بپزه و خورشتمون جا بیفته. من با مرغ درست کردم شما می تونید با گوشت درست کنید
داخل خورشت مرغ هامون که قبلا پختیم ، می گذاریم جند تا الو خورشت هم میشه اضافه کرد ( الو خورشتی دلبخواهی است اگه دوست داشتین اضافه کنید) و لیمو عمانی به همراه سیب زمینی سرخ شده یا چیپس خلالی را و گوجه فرنگی سرخ شده میشه کنار خورشت گذاشت, که طعم خورش را خیلی خوشمزه تره می کنه.
نکته : آلو خورشتی طعم عالی به این غذا میده و سیب زمینی برای این غذا خلالی کرده و سپس سرخ کنید از چیپس های خلالی آماده هم استفاده کنید.
نوش جان
پیشنهاد سردبیر
- روش پخت ته انداز ماهی غذای محلی وسنتی ته انداز بوشهری
- طرز تهیه گارنی یارخ یا شکم پاره غذای ترکی بسیار خوشمزه
- دستور تهیه قلیه اسفناج غذای سنتی و محلی پر از خواص
- حلوای آرد نخودچی و گردو یک حلوای خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه خاگینه پفی ماست با دستور سریع و ساده
- طرز تهیه گندم باقالی یا همان آش دندونی و فواید عالی آن