طرز تهیه سوفله کدو و مرغ بسیار خوشمزه و لذیذ

سوفله کدو و مرغ غذای لذیذ که سریع هم آماده میشه به عنوان پیش غذا به وقت مهمانی هم میشه آمادش کرد .به طور کلی سوفله ها غذای فرانسوی هستند و با ذائقه ی ایرانی ها مطابق است.

مواد لازم برای پخت سوفله مرغ و کدوسبز چیست ؟

کدو سبز درشت چهار عدد

تخم مرغ : سه عدد

پنیر پیتزا: یک پیمانه

کره: یک قالب

شیر: یک پیمانه

ارد: سه قاشق غذا خوری

مرغ پخته خرد شده: یک پیمانه

سوفله کدو و مرغ

مراحل و  طرز تهیه سوفله کدو و مرغ :

ابتدا کدو ها را رنده کرده روی حرارت ابتدا بدون روغن قرار می دهیم تا اب ان‌ جمع شود سپس با کمی روغن سرخ می کنیم‌.

مرغ را با پیاز و نمک و فلفل پخته و به قطعات کوچک خرد می کنیم.

سپس در ظرفی جدا کره را روی حرارت اب کرده به ان آرد افزوده و هم می زنیم و سپس شیر را به تدریج افزوده باید حواسمان باشد که گلوله گلوله نشود.

در مرحله بعد زرده ها را به همراه کمی نمک و فلفل به این سس افزوده و خیلی سریع هم می زنیم، نباید زرده ها پخته شود. پس خیلی کم روی حرارت بماند. کدو و مرغ را داخل این سس ریخته زیر حرارت را خاموش میکنیم و مواد را بخوبی مخلوط می کنیم.

در ظرفی تمیز سفیده ها را با همزن کاملا میزنیم و به مواد اصلی افزوده دورانی مخلوط می کنیم و ربع پیمانه پنیر را هم همینطور.

سپس ته ظرف نسوز را چرب کرده مایع را داخل ان‌ ریخته و روی مواد را با پنیر پیتزا می پوشانیم.

ظرف را داخل ظرفی بزرگتر که در ان کمی اب است داخل فر گذاشته و اجازه می دهیم بیست دقیقه تا نیم ساعت بپزد. پنج دقیقه اخر گریل بالای فر را هم روشن می کنیم. .

نکته : قبل سرو باید ده دقیقه زمان بدین تا غذا علاوه بر خنک شدن بیشتر خودشو بگیره..

نوش جان

طرز تهیه خورش آلو بخارا

ارسال شده در تاریخ 2 آوریل 2021 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 75
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.