طرز تهیه لواشک کیوی آموزش تهیه انواع ترشیجات خوشمزه
آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید
طرز تهیه لواشک کیوی آموزش تهیه انواع ترشیجات خوشمزه
طرز تهیه لواشک کیوی : لواشکها از خوراکیهای محبوب میان افراد وبه خصوص کودکان است که در طعم های مختلف ترش و شیرین و ملس می باشند البته در این میان لواشکهای خانگی به دلیل سالم وتازه بودن بسیار لذیذتر هستند و همینطور مفید تر.لواشک ها رو در مزههای مختلف و با میوه هایی از قبیل آلو و قیصی و هلو و سیب واکثر میوه ها ی تابستانی میشه که تهیه کرد .امروز میخوام یک لواشک برای فصل زمستان که حتی نیاز به نور خورشید هم نداره و روی بخاری و شوفاژ به راحتی آماده میشه آموزش بدم.
لواشک کیوی بسیار لذیذ و خوش رنگ رو به راحتی درمنزل تهیه و نوش جان کنید
موادلازم:
کیوی ۲ کیلو گرم
شکر به مقدار مورد نیاز
طرز تهیه:
کیوی را پوست کنده و ریز ریز کنید و روی حرارت ملایم بگذارید ابتدا کیوی آب می اندازد و با همان آب پخته و نرم میشود .اگر کیوی ترش بود و لواشک ترش دوست دارید نیاز به اضافه کردن شکر ندارد .در غیر این صورت به مقدار دلخواه به آن شکر اضافه کنید وقتی آب آن تبخیر شد با گوشت کوب آنرا له کنید و کف سینی را با یک لایه نایلکس بپوشانید و مایه لواشک را به طور یکنواخت روی آن پهن کنید و بگذارید خشک شود میتوانید از دستگاههای مخصوص خشک کردن میوه و یا از فر که قبلاً گرم و بعد خاموش کنید و سینی را در آن بگذارید و چند بار این کار را انجام دهید تا لواشک خشک شود ویا حتی میتوانید حرارت بخاری را به حداقل رسانده و با فاصله ( روی پایه به فاصله ۱۰ سانتی متری ) روی بخاری بگذارید ویا روی رادایاتور شوفاژ بگذاریدتا لواشک خشک شود بعد از خشک شدن با قیچی به شکل دلخواه ببرید .
لواشک کیوی بسیار لذیذ و خوش رنگ رو به راحتی درمنزل تهیه و نوش جان کنید.
لواشک کیوی لواشکی برای فصل زمستان است که حتی نیاز به نور خورشید هم نداره و روی بخاری و شوفاژ به راحتی آماده میشه
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه کمپوت زردآلو خانگی با دو دستور و دو روش متفاوت
- روش خشک کردن توت سفید در خانه به بهترین صورت
- طرز تهیه دلار گیلانی معروف به نمک سبز با سبزی های معطر
- طرز تهیه سس خونگی پیتزا و ساندویج به روش ساده
- طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای با نکات و ترفندها
- روشهای گرفتن تلخی زیتون آماده سازی مرحله به مرحله زیتون خام