طرز تهیه مربا زرشک آموزش پخت انواع مربا با میوه های فصل
طرز تهیه مربا زرشک آموزش پخت انواع مربا با میوه های فصل
طرز تهیه مربا زرشک
زرشک تازه 1 کیلوگرم . شکر 1 کیلو و 300 گرم . آب 5 لیوان . وانیل 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه : زرشک تازه را پاک کرده و چندین بار با اب سرد بشوئید و داخل کاسه بریزید.
کاسه حاوی زرشک را با اب سرد پر کنید ( اب روی زرشک ها را بپوشاند ) و به مدت 2 ساعت بگذارید زرشک ها خیس بخورند سپس زرشک ها را ابکشی کنید.
زرشک های تمیز و ابکشی شده را درون ظرفی بریزید و حدود 300 گرم از شکرها را لابلای زرشک ها بپاشید و به مدت 5 ساعت درون یخچال قرار دهید تا زرشک ها اب بیندازد.
درون قابلمه اب بریزید و بگذارید گرم شود سپس باقی مانده شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود ، پس از حل شدن شکر و جوش امدن اب باید مخلوط زرشک و شکر را اضافه کنید ( زرشک را هم نزنید بلکه با تکان دادن قابلمه مواد را مخلوط کنید ).
با حرارت ملایم و در باز بگذارید مربا بجوشد ، وقتی مربا غلیظ شد میتوانید وانیل را اضافه کنید ، 1 دور با قاشق مواد را مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید ، اجازه دهید مربا خنک شود سپس درون شیشه بریزید و چند روز داخل یخچال قرار دهید سپس مصرف کنید.
نکته ها : مربای زرشک حتما باید چند روز داخل یخچال بماند سپس مصرف شود.
از مقدار شکر گفته شده میتوانید 300 گرم را حذف کنید و تنها 1 کیلوگرم شکر استفاده کنید که این بستگی به سلیقه شما دارد ، بدلیل ترشی زرشک نیازی به افزودن ابلیمو برای جلوگیری از شکرک زدن نمیباشد.
تهیه مربا با زرشک تازه کمی سخت و زمانبر است اما به نتیجه کار میارزد با این حال شما میتوانید از زرشک پلویی خشکشده برای این کار استنفاده کنید که به این ترتیب، سرعت کار بالاتر رفته و زحمت پاککردن خار و خاشاک را نخواهید داشت.
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه شور مخلوط نکات و ترفندهای عالی تهیه شور مخلوط
- طرز تهیه مربای سیب آموزش انواع مربا های مناسب فصل
- طرز تهیه شربت نعنا مناسب ماه رمضان و سفره های افطاری تون
- روش خشک کردن توت سفید در خانه به بهترین صورت
- طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای با نکات و ترفندها
- طرز تهیه ترشی لبو و انار خوشرنگ , لذیذ و با دستوری آسان