طرز تهیه کیک صبحانه دستور عالی و مقوی برای کودکان

طرز تهیه کیک صبحانه دستور عالی و مقوی برای کودکان

طرز تهیه کیک صبحانه

طرز تهیه کیک صبحانه, دستور عالیبرای کیک صبحانه ,پخت کیک مقوی برای کودکان ,آموزش تهیه کیک صبحانه, دستور کیک دورنگ ,پخت کیک دو رنگ ,

موادلازم کیک صبحانه :

آرد 3 پیمانه(375گرم)تخم مرغ 4عدد
شکر یک پیمانه(200گرم)
بکینگ پودر یک ق مرباخوری
وانیل یک چهارم ق چ
شیر یک پیمانه(250گرم)
روغن مایع سه چهارم پیمانه(120گرم)
پودر کاکایو سه ق غ (21گرم)
زعفرون دمکرده غلیظ یک ق مرباخوری(دلخواه)

طرز تهیه کیکی خوشمزه برای صبحانه :

1-زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا میکنیم،سفیده تخم مرغ رو میزنیم تا کاملا فرم بگیره.
2-زرده تخم مرغ+شکر+وانیل رو میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.
3-روغن مایع رو به مخلوط زرده اضافه میکنیم و یکم میزنیم.
4-شیر رو به زرده اضافه میکنیم و کمی میزنیم.
5-مخلو‌ط آرد و بکینگ پودر الک شده رو طی سه مرحله به مایه زرده اضافه و فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
6-مایه رو کم کم به سفیده تخم مرغ اضافه میکنیم و آروم با لیسک هم میزنیم تا پف سفیده نخوابه.
7-مواد رو به دو قسمت مساوی تقسیم کرده، یک قسمت میتونه ساده باشه یا مثل من بهش زعفرون اضافه کنید و داخل قالب میریزیم و به نیمه دوم پودر کاکایو الک شده اضافه و مخلوط میکنیم و روی مواد زعفرونی داخل قالب میریزیم
8-در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت حدودا 40 تا 45دقیقه قرار میدیم.
9-روش عسل بریزید و با یه لیوان شیر نوش جان کنید.

نکات مورد توجه :

این کیک رو در قالب میان تهی هم میتونید استفاده کنید.

به زمان پخت توجه داشته باشید تا کیک شما بیش از حد خشک نشود .

با این دستور فوق حتما یک کیک اسفنجی بسیار خوشمزه و سبک خواهید داشت.

در صورت دلخواه میتونید به مایه کیک گردو یا فندق تست شده یا کشمش اضافه کنید.

بجای وانیل میتونید از یک ق چ رنده پوست پرتقال یا رنده پوست لیمو استفاده کنید(در این صورت دیگه کیک رو زعفرونی نکنید که باهم طعمشون سازگار نیستن).

ارسال شده در تاریخ 29 آگوست 2019 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 163
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است