آموزش شیرینی نازک قزوینی
سه عدد تخم مرغ را همراه 125 گرم شکر و 1/8 ق چایخوری وانیل با همزن میزنیم ( پنج تا شش دقیقه ) 125 گرم کره یا روغن جامد ( من روغن جامد استفاده کردم ) فقط در حد مخلوط شدن هم زدم یک قاشق چ پر بکینگ پودر را به 125 گرم ماست اضافه مخلوط و به مواد قبلی اضافه کنید همینطور یک ق چ مایه خمیر هم اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم نوبتیم باشه نوبت آرده کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیری درست بشه که به دست نچسبه ولی همچنان لطیف باشه مراحل کار را هایلایت کردم میتونید ببینید خمیر را خوب ماساژ بدین و روی ظرف خمیر پارچه بکشید ی جای گرم یک ساعت استراحت بدین بعد از استراحت خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید هر قسمت را روی سطح آرد پاشی شده به کمک وردنه مستطیل شکل پهن کنید به ضخامت یک سانت 100 گرم کره که قبلا آب کردین را روی سطح خمیر بمالید.
نکته: داخل فر ی ظرف آب بزارید که
شیرینی زیاد خشک نشه ( پایین ترین طبقه که بخار کنه ) اگر بعد از 20 دقیقه هنوز روی شیرینی طلایی نشد شعله زیر فر را خاموش و گریل را روشن کنید تا روی شیرینی طلایی بشه فقط وقتی گریل را روشن کردین همون جا بمونید که شیرینیاتون نسوزه بچه ها به جای پسته از مخلوط گردو ، شکر و دارچین هم میتونید استفاده کنید راستی این شیرینی را اگه توی ظرفی که درش کیپ بشه و سلفون پیچش کنید داخل فریزر بزارید.