خوردن جیرجیرک در سیرجان جیرجیرک های آجیلی کرمان
خوردن جیرجیرک در سیرجان جیرجیرک های آجیلی کرمان
فصل خوردن جیرجیرک در سیرجان!
جیرجیرک ها رو توی آب گرم میریزن. وقتی مُردن، دست و پاشونو جدا میکنن و توی ماهیتابه برشته میکنن میخورن. مثل آجیل. میگن از آجیلم خوشمزه تره!
گفتنی است که مردم این شهر معتقدند که جیرجیرک خواص دارویی بسیاری دارد. ابتدا آن ها را در آب گرم ریخته و پس از مردن، آنها را تمیز کرده و دست و پای جیرجیرک ها را جدا می کنند.
در آخر در ماهیتابه سرخ می کنند تا برشته شود و همانند آجیل مصرف می کنند
بسیاری از کاربران شبکه های اجتماعی نسبت به این خبر واکنش نشان دادند. بسیاری از کاربران معتقدند که این حشره پرخاصیت، چنزو نام دارد و اوایل بهار که از پیله خود در می آید گرفته شده و کاملا تمیز هست. همچنین تغذیه ای هم نکرده است. بعضی از کاربران عنوان کرده اند که مزه این حشره شبیه تخمه است و بسیار خوشمزه می باشد. بسیاری از کاربران خواهان تست کردن این حشره می باشند.
این روزها گزارش کوتاه یک روزنامه محلی و تصاویر آن از سنت خوردن جیرجیرک بهاره در سیرجان کرمان بازتاب زیادی در شبکههای اجتماعی داشته و تقریباً گروهی و کانالی نیست که آنجا حرفی از جیرجیرک خوردن نباشد. سنتی که نه تنها در سیرجان بلکه در بسیاری از مناطق جنوب و جنوب شرقی رواج دارد. سیرجانیها در اصطلاح محلی به جیرجیرک، «جرووک» میگویند و در قالب مصرف دارویی یا بهعنوان تنقلات از آن استفاده میکنند. البته جیرجیرک خوراکی با آن جیرجیرکی که در شهرها نیز دیده میشود و در اصطلاح محلی به آن «جکو» میگویند فرق دارد.
پیشنهاد سردبیر
- کباب ضیافتی با یوفکا طرز تهیه کباب ضیافتی با یوفکا مجلسی مخصوص مهمونی رسمی
- فواید انگور سیاه و تقویت عضلات و خون ساز بودن این میوه بهشتی
- درمان دندان درد در خانه راههای درمان گیاهی دندان درد
- سبزه حیوان سال سبزه عید آموزش سبزه سفره هفت سین نوروز
- آلوئه ورا یک روشن کننده پوستی طبیعی به شمار میرود ژل آلوئه ورا
- رابطه زن وشوهری باید ها و نبایدها چگونه در پی زندگی آرام باشیم ؟