دستور تهیه پای آلبالو آموزش انواع پای با میوه های فصلی

دستور تهیه پای آلبالو آموزش انواع پای با میوه های فصلی

دستور تهیه پای آلبالو

دستور تهیه پای آلبالو, آموزش انواع پای با میوه های فصلی,طرز تهیه پای آلبالو, دستورانواع پای میوه ای,کیک با میوه های فصلی,مواد لازم تهیه پای آلبالو

مواد لازم پای آلبالو :

تخم مرغ 3عدد
شکر 1پیمانه
نمک دوپنس(نمکو بین دو انگشت بگیری گفته میشه پنس)
آرد 2لیوان
کره 100گرم
ماست نصف پیمانه
ببگنپودر 1ق.م
وانیل نصف ق.چ
آلبالو به مقدار لازم

طرز تهیه پای آلبالو :

ابتدا زرده وسفیده رو از هم جدا میکنیم. سفیده ها رو آنقدر میزنیم تا سفید و پفکی بشه…..
زرده رو در ظرفی جدا گانه با شکر و وانیل ریخته وهم میزنیم تا کرمی وکشدار شود.
کره به دمای محیط رسیده، ماست ،،نمک رو اضافه می کنیم و حدود 3 دقیقه با همزن هم میرنیم. سفیدی رو به آرامی داخله زرده ریخته وبه آرامی به صورت دورانی مخلوط میکنیم.
آرد رو با بیگنپودر سه بار الک کرده وبا لیستک به مواد اضافه میکنیم وآرام و از یک جهت مخلوط کرده تا کاملا باهم ترکیب شود. درون قالب های پای که کپسول مخصوص گذاشتم موادمون رو ریخته و هسته آلبالوها رو بیرون اورده و کمی ارد روشون ریختم و روی سطح پای چیدم و در فر از قبل گرم شده در طبقه وسط بچینید که کاملا پای پخته و پوک شود .فر رو روی درجه180به مدت  20 الی 25 دقیقه قرار دادم

دستور تهیه پای آلبالو, آموزش انواع پای با میوه های فصلی,طرز تهیه پای آلبالو, دستورانواع پای میوه ای,کیک با میوه های فصلی,مواد لازم تهیه پای آلبالو

ابتدا زرده وسفیده رو از هم جدا میکنیم. سفیده ها رو آنقدر میزنیم تا سفید و پفکی بشه…..
زرده رو در ظرفی جدا گانه با شکر و وانیل ریخته وهم میزنیم تا کرمی وکشدار شود.
کره به دمای محیط رسیده، ماست ،،نمک رو اضافه می کنیم و حدود 3 دقیقه با همزن هم میرنیم. سفیدی رو به آرامی داخله زرده ریخته وبه آرامی به صورت دورانی مخلوط میکنیم.
آرد رو با بیگنپودر سه بار الک کرده وبا لیستک به مواد اضافه میکنیم وآرام و از یک جهت مخلوط کرده تا کاملا باهم ترکیب شود. درون قالب های پای که کپسول مخصوص گذاشتم موادمون رو ریخته و هسته آلبالوها رو بیرون اورده و کمی ارد روشون ریختم و روی سطح پای چیدم و در فر از قبل گرم شده در طبقه وسط بچینید که کاملا پای پخته و پوک شود .فر رو روی درجه180به مدت  20 الی 25 دقیقه قرار دادم

?توجه کنید که دمای فرا متغیره و امکان داره که زمان پخت کم و زیاد بشه.
و در آخر بعد از سرد شدن پودر قند الک شده روش ریخته شود، که من نریختم

ارسال شده در تاریخ 29 آگوست 2019 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 1,225
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.