طرز تهیه کیک با آیسینگ قهوه با طعم و عطری بی نظیر

طرز تهیه کیک با آیسینگ قهوه  که من برای پایه کیک هم کیک قهوه رو انتخاب کردم کیک نسکافه و کاکائویی هم میتونه کناسب باشه .  اگر ترازوی آشپزخانه یا پارج مدرج ندارید, از جدول تبدیل مقادیر  استفاده کنید)

مواد لازم برای کیک قهوه اندازه  قالب 22 تا 24 سا نتی متری چیست ؟

3 عدد تخم مرغ

240 گرم شکر

120 میلی لیتر روغن مایع

60 میلی لیتر قهوه اسپرسو دم کرده

60 میلی لیتر شیر

200 گرم آرد

80 گرم نشاسته ذرت (می توانید 80 گرم به آرد اضافه کنید ولی با نشاسته ذرت, بافت لطیف تری خواهید داشت)

16 گرم بیکینگ پودر

1 ق چ وانیل

نوک ق چ نمک

برای آیسینگ قهوه:

150 گرم پودر قند

25 تا 30 میلی لیتر قهوه اسپرسو دم کرده

 کیک با آیسینگ قهوه

مراحل و طرز تهیه کیک با آیسینگ قهوه :

تخم مرغ ها را با شکر, وانیل و نمک با دور تند همزن بزنید تا کاملا پف کند. سپس روغن, شیر و اسپرسو “خنک شده” را اضافه کرده و آرام مخلوط کنید.

آرد, نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و حتما الک کنید. مخلوط آرد را کم کم به مواد تر اضافه کنید. با لیسک، مایه کیک را بهم بزنید تا کاملا یکدست شود. قالب را کاملا چرب و آرد پاشی کنید, مایه کیک را در آن بریزید و 35 دقیقه با دمای 170 در فری که به مدت 20 دقیقه گرم شده بپزید. در حین آماده شدن کیک, آیسینگ قهوه را آماده کنید.

برای آیسینگ قهوه, اسپرسو باید “داغ” استفاده شود. پودر قند را در یک کاسه الک کنید، سپس اسپرسو داغ را آرام و به تدریج به آن اضافه کنید. با یک دست مخلوط را بهم بزنید تا به غلظت دلخواه برسید. حتما اسپرسو را کم کم اضافه کنید, شاید لازم نباشد تمام قهوه را بریزید.

وقتی کیک خنک شد آن را با آیسینگ قهوه و شکلات چیپسی تزیین کنید. بهتر است پیش از سرو یک ساعت ونیم, کیک را در یخچال بگذارید

نوش جان

ارسال شده در تاریخ 18 فوریه 2021 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 148
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.