طرز تهیه کمپوت گیلاس آموزش انواع کمپوت با میوه های تابستانی

طرز تهیه کمپوت گیلاس از خوشمزه ترین کمپوت ها است که در منزل همانند من می تونید به ساده ترین روش و کم ترین دردسر تهیه کنید . من که عاشق کمپوت گیلاسم البته خود میوه گیلاس هم خوشمزه است ولی کمپوت روش خوبی برای داشتن گیلاس برای طولانی مدت است .فقط کافیه یک بار انجامش بدین طرفدارش میشید و با هزینه کمتر بیشترین میزان کمپوت رو می تونید تهیه کنید .

سوالاتی که پاسخ داده می شود :

  • چکار کنم تا کمپوت گیلاس مثل کارخونه ای تهیه کنم ؟
  • چه نکته ای برای له نشدن گیلاس در تهیه کمپوت است؟
  • زمان مورد نیاز برای تهیه کمپوت گیلاس جقدر است ؟
  • از چه نوع ظرفی برای نگهداری کمپوت استفاده کنم؟

طرز تهیه کمپوت گیلاس

مواد لازم برای تهیه کمپوت گیلاس چیست؟

گیلاس 400 گرم

شکر نصف پیمانه

شیشه مربا یا ترشی به میزان لازم

حتما شیشه در آهنی تهیه کنین

آب به میزان لازم

مراحل و طرز تهیه کمپوت گیلاس

خب اول گیلاس هارو خوب بشورین چوباشو بگیرین بریزین رو دستمال آشپزخونه تا حسابی خشک شه و آبش جذب شه . باید خشک خشک بشن

ظرف های کمپوتتون رو خوب با آب داغ بشورین و ضد عفونی کنین و اونارم خوب خشکش کنین گیلاس هارو بریزین تو ظرف . آب رو بجوشونین در حد دو سه تا جوش بزنه کافیه  و شکر رو بهش اضافه کنین .

می تونین هم شکر رو لایه لایه رو گیلاسها بریزین و بعد اب رو بریزین  و هم می تونین شکر رو تو آب در حال جوشتون حل کنین و به بعد به گیلاسا اضافه کنین .

وقتی اب جوشید یکم صبر کنین تا آب از داغی بیفته و بعد روی گیلاس ها اضافه کنین اگر داغ بریزین رو گیلاس ها ترک میخورن تقریبا تا جایی که شیشه جا داره شربت رو بریزین .

حالا در ظرف رو محکم ببندین و شیشه هارو در قابلمه قرار بدین تو قابلمه را تا دو سوم طول شیشه ها آب بریزین و بزارین بجوشه , به این ترتیب کمپوت با حرارت غیر مستقیم پخته میشه.

حدودا 10 تا 15 دقیقه اب تو قابلمه بجوشه کافیه ,بعد از 10 تا 15 دقیقه زیر گازو خاموش کنین صبر کنین کم کم ولرم شه شیشه ها رو از قابلمه خارج کنین و سرو ته کنین و با یه پارچه روشو بپوشونین که نور نبینه .

طرز تهیه کمپوت گیلاس

بزارین تو دمای محیط تا از حرارت بیفته وقتی به دمای محیط رسید شیشه هارو به صورت سر و ته داخل یخچال قرار بدین اینکار باعث میشه داخل شیشه ها هوا نکشه و کمپوت خراب نشه 1 شبانه روز در یخچال بمونه و بعد حاضره

نوش جان

ارسال شده در تاریخ 12 ژوئن 2020 توسط خدیجه ص با موضوع مربا و ترشیجات
بازدید : 1,194
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.