طرز تهیه کیک موکا با دستور پخت مرحله ای

طرز تهیه کیک موکا با طعم و عطر قهوه که از خوشمزه ترین کیک ها است و به وقت مهمونی برای دسر میشه انتخاب کرد و تو این عصر های سرد به همراه چای و قهوه بسیار میچسبه .

البته این کیک چهار فصل است و هر زمان میشه آمادش کرد و یک دورهمی عالی داشت. یک کیک عالی که برای تولد و مهمونی هم می تونید آمادش کنید.

آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید

مواد لازم برای پخت کیک موکا چیست ؟

آرد۲ پیمانه و یک دوم پیمانه

کره به دمای محیط رسیده ۲۳۰ گرم

۴ عدد تخم مرغ

پودر کاکائو ۳/۴پیمانه

شیر یک پیمانه

شکر یک پیمانه ویک دوم پیمانه

بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری

نمک نصف قاشق چای خوری

پودر قهوه یک قاشق چای خوری

جوش شیرین نصف قاشق چای خوری

وانیل یک قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک موکا

مراحل و طرز تهیه کیک موکا :

ابتدا فر رو با دمای ۱۷۰ درجه روشن می کنیم  سپس به ترتیب مخلوط  آرد، نمک، بکینک پودر، جوش شیرین، قهوه، پودر کاکائو و نمک رو ۳ بار الک کرده و کنار میذاریم.

شکر و کره رو ۵ دقیقه با همزن می زنیم تا کرم رنگ و سفید بشه بعد وانیل رو اضافه کرده ۲ دقیقه دیگه هم می زنیم . حالا تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کرده و با همزن خوب زده بعد یکی دیگه رو اضافه می کنیم تا همه تخ مرغ ها رو زده باشیم.

شیر رو هم اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم می زنیم همزن رو کنار گذاشته مواد آردی که سه بار الک کردیم رو در سه مرحله به مواد تخم مرغی اضافه کرده و به صورت دورانی مخلوط می کنیم

پس از آماده شدن مایه کیک حتما قالب را با کره چرب کرده و پودر کاکائو کاور می کنیم مواد رو ریخته و به مدت ۶۰ دقیقه در فر میزاریم و تا وقتی خلال چوب تمیز در بیاد.

نوش جان

ارسال شده در تاریخ 26 فوریه 2021 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 152
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.