طرز تهیه کوکی کره بادام زمینی با دستور مرحله ای

طرز تهیه کوکی کره بادام زمینی با بافتی ترد و بسیار خوشمزه است و مناسب برای پذیرایی که خیلی راحت حتی اگه مبتدی هم باشید می تونید توی خونه اون رو آماده کنید و بپزید.

این شیرینی رو حتما امتجان کنید عطر و طعم عالی داره.

مواد لازم برای پخت کوکی کره بادام زمینی چیست؟

ارد حدودا 140 گرم

کره بادام 1/4 پیمانه ( 55 گرم)

تخم مرغ 1 عدد

شکر قهوه ای 100 گرم

وانیل 1/2 قاشق چای خوری استاندارد

کره نرم 1 قاشق سوپ خوری استاندارد

بکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری استاندارد

شکر برای غلطاندن 3 قاشق سوپ خوری استاندارد

طرز تهیه کوکی کره بادام زمینی

مراحل و طرز تهیه کوکی کره بادام زمینی :

ابتدا فر رو با دمای 180 درجه حتما، حتما از 15 دقیقه قبل گرم کنید کف سینی کاغذ انداخته کنار بزارید. کره و کره بادام رو با دور تند همزن بزنید تا سبک بشه تخم مرغ و وانیل و شکر قهوه ای رو اضافه کرده و با همزن بزنید تا حدی که سبک و رنگش روشن بشه ارد رو الک کنید و بکینگ پودر رو به مواد اضافه کنید, ارد رو کم کم به بقیه مواد اضافه کنید.

ممکنه ارد کمتری نیاز باشه پس یک دفعه نریزید و اگر دیدید خمیرتون شله و گرد نمیشه قاشق قاشق ارد اضافه کنید.

و با سرعت پایین همزن مخلوطشون کنید بزارید نیم ساعت داخل یخچال استراحت کنه بعد از مواد اندازه گردو یا 20 گرم جدا کرده در دست گرد کنید این کار رو سریع انجام بدید تا بر اثر گرمای دست خمیر به روغن نیوفته و داخل شکر سفید بغلطونید و با کمی فاصله در سینی بچینید و به مدت 12 دقیقه در فر بپزید وقتی کاملا خنک شد از سینی خارج کنید.

توجه کنید که ترک های روی این شیرینی کاملا طبیعیه و مدل این شیرینی است. این شیرینی بافتش کاملا نرم و عالی هت می تونید در ظرف در دار نگهداری کنید.

ارسال شده در تاریخ 23 اکتبر 2020 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 1,079
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.