طرز تهیه کیک خیس کاراملی بسیار لذیذ مناسب برای میان وعده
آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید
طرز تهیه کیک خیس کاراملی با دستور مرحله ای
طرز تهیه کیک خیس کاراملی با عطر عالی کارامل که اغلب افراد طرفدارش هستند و کیک خشکی نیست که افراد دوست نداشته باشند . همچنین گزینه خوبی برا دورهمی های خانوادگی است
در این مقاله از ایران پاتوق به سوالاتی که در رابطه با پخت کیک خیس کاراملی شما پاسخ داده می شود ؟
- چه موادی برای کیک کاراملی خیس مورد نیاز است ؟
- زمان پخت کیک خیس کاراملی جقدر است ؟
- روش تهیه سس کارامل چگونه است ؟
مواد لازم برای کیک خیس کاراملی :
شکر یک پیمانه سرخالی
شیر یک پیمانه
روغن مایع یک پیمانه سر خالی
پودر کرم کارامل یک عدد
تخم مرغ سه عدد
وانیل نصف ق چ
آرد یک و نیم پیمانه
بکینگ پودر یک ق غ

طرز تهیه و مراحل پخت کیک خیس کاراملی:
ابتدا شکر، شیر و روغن مایع رو با همزن خوب می زنیم (یک دقیقه) سپس پودر کارامل رو اضافه کرده و یک دقیقه ی دیگه می زنیم، حالا از این مواد یک پیمانه برداشته و کنار میگذاریم برای روی کیک (میشه سس کارامل)
بعد تخم مرغ ها را دونه دونه به مواد اضافه می کنیم و پس از ریختن هر تخم مرغ خوب هم می زنیم، در آخر وانیل رو با اخرین تخم مرغ اضافه و خوب مخلوط می کنیم، حالا ارد و بکینگ پودر رو که سه بار الک کردیم اضافه و با لیسک هم می زنیم و سپس مایه کیک رو داخل قالب چرب شده می ریزیم بعد میره تو فر از قبل گرم شده و بادمای ١٨٠به مدت ٣۵تا۴٠دقیقه بعد از پخت اجازه می دهیم کمی. گرم رو به خنک شه
سپس از قالب خارج کرده و برش می زنیم و یک پیمانه سس کارامل رو که کنار گذاشته بودیم کم کم روی کیک می ریزیم تا به خوردش بره کیکمون امادس یه کم بمونه خوشمزه تر هم میشه. این کیک به همراه چای بسیار لذیذ است .
نوش جان
پیشنهاد سردبیر