طرزتهیه قطاب سیب و دارچین شیرینی لذیذ سنتی و محلی
آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید
طرزتهیه قطاب سیب و دارچین با دستور پخت مرحله به مرحله
طرزتهیه قطاب سیب و دارچین قطاب ها شیرینی های سنتی ایرانی هستند که در هر منطقه ای به شیوه خاص می پزند و اغلب از مغز ها برای لذیذ شدن آنها استفاده می کنند. قطاب سیب و دارچین دارای عطر خوشی است که این شیرینی رو بسیار محبوب کرده است .مراحل پخت این قطاب رو با نکات کامل در ادامه داریم :
مواد لازم قطاب سیب و دارچین:
کره ۱۲۵ گرم
روغن مایع یه استکان
پودر قند یک لیوان
ماست دو قاشق سوپ خوری پر
بکینگ پودر یه قاشق مربا خوری
دارچین یه قاشق مربا خوری
ارد به مقدار لازم
مواد میانی مورد نیاز قطاب سیب و دارچین :
سیب چهار عدد – شکر یه استکان – گردو یا فندق یه استکان من گردو زدم ریز خرد کردم با چاقو – کشمش سه قاشق سوپ خوری – پودر قند برای روی شیرینی
طرز تهیه و مراحل پخت قطاب سیب و دارچین :
کره ی نرم شده و روغن مایع رو تو ظرفی ریخته و مخلوط می کنیم ماست رو اضافه و مخلوط می کنیم بعد پودر قند و دارچین و پکینگ پودر رو ریخته و خوب مخلوط کرده ورز می دهیم تا خمیر نرمی به دست بیاید بعد روی خمیر پوشانده و استراحت میدیم .
آماده سازی مواد میانی : سیب ها رو پوست کنده و رنده می کنیم سپس در ظرفی ریخته و روش شکر و کشمش رو می ریزیم و روی حرات میزاریم تا اب سیب ها کشیده بشه بعد از روی حرارت بر داشته و گردو رو اضافه می کنیم.
از خمیر به اندزه گردو برداشته یا تو دست یا با قالب باز می کنیم من با قالب کردم مواد میانی رو وسطش می زاریم و می بندیم و در سینی از قبل روغن زده با فاصله می چینیم و در فر با درجه ۱۵۰ که از قبل گرم شده می پزیم بعد پخت روش پودر قند می پاشیم.
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه دسر سمولینا دسری مجلسی بسیار خوشمزه
- روش تهیه پارافه آناناس دسری تشکیل شده از لایه های میوه و شهد
- طرز تهیه شیرینی عربی کویتی شبیه لگیمات به نام صب القشفه
- طرز تهیه شیرینی ایشلیک با آموزش مرحله به مرحله
- طرز تهیه کیک زعفرانی مغزدار | دستور عالی برای کیک زعفران
- طرز تهیه دسر رومانف مناسب برای مهمانی ها واقعا محشره