تهیه سوپ جو و مرغ آموزش سوپ لعابدار و غلیظ و خوشمزه

تهیه سوپ جو و مرغ آموزش سوپ لعابدار و غلیظ و خوشمزه

تهیه سوپ جو و مرغ

با یه طرز تهیه جدید سوپ چطورید؟?
میدونم همتون کدبانوهای محشری هستید ولی یه توضیح کوچولومیدم
این مدل سوپ لعابداره و شل نیست،و میدونم بیشترتون سوپ های غلیظ رو دوست دارید،خودمم اکثر سوپ هایی که درست میکنم غلیظ و لعابدارن،چون هم با شعله کم میپزم و زمان پختشون زیاده هم اینکه جو رو خیلی خوب پخت میکنم که هم لعابدار بشه هم شکلش حفظ بشه…
#سوپ_جو_و_مرغ
سینه مرغ پخته و ریش ریش شده:دو تکه بزرگ
آب مرغ:دو پیمانه
جو:یک پیمانه
هویج بزرگ مکعبی خورد شده:دو عدد
پیاز درشت:یک عدد
سبزی تازه خورد شده:یک پیمانه
فلفل دلمه ای خلالی:یک عدد
رب:سه قاشق غذاخوری سرپر
زرشک:یک سوم پیمانه
رشته سوپ:به مقدار لازم
ادویه ها:پاپریکا،کاری،پودر آویشن،زردچوبه و کمی ادویه مرغ،نمک

تهیه سوپ جو و مرغ

تهیه سوپ جو و مرغ ,آموزش سوپ لعابدار وغلیظ, طرز تهیه سوپ جو و مرغ, آموزش سوپ جو لعابدار,مواد لازم سوپ جوبا مرغ, آموزش سوپ غلیظ با مرغ ,طرز تهیه سوپ رستورانی

طرز تهیه سوپ جو و مرغ 

ابتدا پیازهای مکعبی رو تا طلایی میشن سرخ میکنیم،تمام ادویه ها رو اضافه میکنیم و با پیازها تفت میدیم…
جو رو اضافه میکنیم و حدود پنج دقیقه با پیاز تفت میدیم(من جو رو یک ساعت قبل پخت خیس میکنم)…
دو پیمانه آبجوش میریزم و حدود نیم ساعت با شعله کم پخت میکنم…
در این زمان میتونید هویج و فلفل دلمه ای رو خرد کنید…
هویج رو اضافه کرده و دوباره زمان میدیم تا با جو بپزه…
کمی بعد از هویج فلفل دلمه ای رو اضافه کنید…
رب رو با کمی روغن جداگانه سرخ میکنم و بعد پخت کامل هویج اضافه میکنم،بعد گذشت پنج دقیقه سبزی و نمک و رشته رو میریزم…
مرغ ریش شده و آب مرغ رو همزمان میریزم…
بعد از قلقل کردن آخر کار آب لیموی تازه و زرشک رو اضًافه میکنیم…

تهیه سوپ جو و مرغ ,آموزش سوپ لعابدار وغلیظ, طرز تهیه سوپ جو و مرغ, آموزش سوپ جو لعابدار,مواد لازم سوپ جوبا مرغ, آموزش سوپ غلیظ با مرغ ,طرز تهیه سوپ رستورانی
#سوپ مون آماست☺️
گرم گرم میل کنید و با چند عدد جعفری و گشنیز تازه تزئین کنید و میل کنید که محشره?

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و از ما شارژ رایگان موبایل جایزه بگیرید
لینک کوتاه این مطلب: http://bit.ly/2P8e0oZ
نوشته شده توسط در تاریخ 7 آذر 1397 با موضوع غذای ایرانی | بازدید : 213
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *