تهیه شیرینی بهشتی بدون فر دستور شیرینی بهشتی مشابه نمونه بازاری

تهیه شیرینی بهشتی بدون فر دستور شیرینی بهشتی مشابه نمونه بازاری

تهیه شیرینی بهشتی بدون فر

این دستوری که براتون میزارم کاملا مشابه نمونه بازاری میشه ..یعنی روی شیرینی حالت پودری داره و داخلش ترد
بی نهایت شیرینی راحتی فقط به چهار قلم مواد نیاز داره و به راحتی داخل فر و بدون فر درست میشه
تهیه شیرینی بهشتی بدون فر
پودر قند صد گرم (دو سوم لیوان)روغن جامد صد گرم(دو سوم لیوان)(من از روغن جامد لادن طلایی استفاده کردم گذاشتم آب بشه بعد خنک شد گذاشتم فریزر سفت شد استفاده کردم)آرد سفید دویست گرم(یک و یک سوم لیوان)روغن مایع بیست و پنج گرم(سه ق غ)وانیل نوک ق چ – زعفران دم کرده غلیظ یک ق چ- پودر کاکائو یک ق م

تهیه شیرینی بهشتی بدون فر,طرز تهیه شیرینی بهشتی ,دستوربهشتی مشابه نمونه بازاری,دستور پخت شیرینی ترد و خوشمزه بهشتی,دستور شیرینی بهشتی,مواد لازم شیرینی بهشتی
طرز تهیه شیرینی بهشتی  :
روغن و پودر قند رو با دور تند همزن حدود هفت دقیقه می زنیم تا کاملا سفید و پوک شود مثل خامه بعد وانیل و رو اضافه می کنیم یک دقیقه دیگه می زنیم در مرحله بعد آرد رو روی مواد الک می کنیم و مخلوط میکنیم حالا روغن مایع رو می ریزیم . این خمیر باید تا اندازه ای نرم بشه که بتونیم اونو با قیف بزنیم پس اگر باز هم سفت بود کمی روغن مایع اضافه کنید البته خیلی با احتیاط بزنید که شیرینی شل نشه و بعد پخت پخش نشه من خودم اول که خمیر رو درست کردم اومدم از قیف رد کنم دیدم نمیشه برای همین به هر رنگ یک ق چ روغن مایع زدم. می تونید با استفاده از زعفران و پودر کاکائو چند رنگ شیرینی درست کنیم . خمیر آماده شده رو تو قیف می ریزیم 

 تهیه شیرینی بهشتی بدون فر,طرز تهیه شیرینی بهشتی ,دستوربهشتی مشابه نمونه بازاری,دستور پخت شیرینی ترد و خوشمزه بهشتی,دستور شیرینی بهشتی,مواد لازم شیرینی بهشتی

ادامه تهیه شیرینی بهشتی بدون فر

کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم با کمی فاصله از هم توی سینی فر شکوفه می زنیم روی شیرینی ها رو با پودر پسته و سیاهدانه تزئین می کنیم
روش پخت روی گاز ..یک قابلمه بزرگتر از قالب یک پایه استیل داخلش میزلریم روی شعله بزرگ با حرارت ملایم میزارم …شعله پخش کن نمیخواد…بیست دقیقه می زاریم داغ بشه بعد قالب رو داخلش بزارین و در و دم کنی میزلریمو مدت بیست دقیقه بزارین تا آماده بشه
روش پخت داخل فر ..فر رو مدت یک ربع با حرارت دویست درجه مبرلزیم داغ بشه بعد شیرینی رو داخلش میزلریم بعد یک ربع آماده است
ا شیرینی ها خنک نشده اصلا دست نزنید چون‌ پودر میشه بزارید یکی دو ساعت بمونه بعد از قالب خارج کنید

ارسال شده در تاریخ 17 دی 1397 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 3,918

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است