دستور آش سبزی شیرازی آموزش آش محلی و سنتی شیراز

دستور آش سبزی شیرازی آموزش آش محلی و سنتی شیراز

دستور آش سبزی شیرازی

آش_سبزی_شیرازی

مواد لازم دستور آش سبزی شیرازی :?
سبزی (آش) ۵۰۰ گرم
برنج ۱ پیمانه
نخود ۱/۲ پیمانه
لوبیا چیتی ۱ پیمانه
عدس ۱ پیمانه
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
قلم گوساله ۱ عدد
پیاز داغ ۱ پیمانه
آرد گندم و برنج ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور آش سبزی شیرازی, آموزش آش محلی شیراز ,مواد لازم آش سبزی شیرازی, آموزش آش سبزی شیرازی,پخت آش سبزی شیرازی ,طرز تهیه آش محلی شیراز ,تهیه آش سبزی شیرازی

✍طرز تهیه دستور آش سبزی شیرازی :

سبزی این آش تره، ترخان، مرزه و جعفری است.

سبزی‌ها را بشورید و خرد کنید و سپس حبوبات را که از شب قبل خیس کرده اید، در یک قابلمه بپزید و در حین پخت آب آن را دو نوبت عوض کنید.

در مرحله آخر حبوبات را با قلم گوساله در قابلمه بگذارید و وقتی حبوبات پخت، نیمی از آن را له کنید تا آش لعاب داشته باشد.

گوشت گوسفندی را بپزید و ریش ریش کنید و به قابلمه آش اضافه کنید.

پیازداغ را در آش بریزید و سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید.

بعد از نیم پز شدن سبزیجات، برنج را اضافه کنید.

در اواخر پخت، آرد برنج و گندم را در آب سرد حل کرده و به آش اضاف کنید و اجازه دهید آش جا بیفتد.

نمک و فلفل آن را اندازه کرده و با پیازداغ تزیین کنید.
سایر نکات
این آش نیازی به کشک و نعنا داغ ندارد.‏

تکرار :

✍طرز تهیه دستور آش سبزی شیرازی :

سبزی این آش تره، ترخان، مرزه و جعفری است.

سبزی‌ها را بشورید و خرد کنید و سپس حبوبات را که از شب قبل خیس کرده اید، در یک قابلمه بپزید و در حین پخت آب آن را دو نوبت عوض کنید.

در مرحله آخر حبوبات را با قلم گوساله در قابلمه بگذارید و وقتی حبوبات پخت، نیمی از آن را له کنید تا آش لعاب داشته باشد.

گوشت گوسفندی را بپزید و ریش ریش کنید و به قابلمه آش اضافه کنید.

پیازداغ را در آش بریزید و سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید.

بعد از نیم پز شدن سبزیجات، برنج را اضافه کنید.

در اواخر پخت، آرد برنج و گندم را در آب سرد حل کرده و به آش اضاف کنید و اجازه دهید آش جا بیفتد.

نمک و فلفل آن را اندازه کرده و با پیازداغ تزیین کنید.
سایر نکات
این آش نیازی به کشک و نعنا داغ ندارد.‏

ارسال شده در تاریخ 5 اسفند 1397 توسط خدیجه ص با موضوع غذای ایرانی
بازدید : 148

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است