دستور بادمجان شکم پر آموزش پخت بادمجان شکم پر لذیذ و خوشمزه
دستور بادمجان شکم پر آموزش پخت بادمجان شکم پر لذیذ و خوشمزه
دستور بادمجان شکم پر
بادمجان_شکم_پر
مواد لازم؛
بادمجان ۱کیلو
گوشت چرخ کرده ۳۰۰تا۴۰۰گرم
پیاز ۲عدد
رب ۲قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده ۲تا۳ قاشق غ
گوجه فرنگی گیلاسی و فلفل سبز
نمک زردچوبه فلفل.اویشن به میزان لازم
طرز تهیه و دستور بادمجان شکم پر :
بادمجان ها را شسته و و پوست بگیرید (یک در میان تاراه راه بشه میتونید ، پوستش هر جوری دوست دارید بگیرید).و یا اینکه کلا با پوست درست کنید
شکم بادمجان را چاک بدهید.نمک بزنید و بگذارید نیم ساعت بماند تا تلخی آن گرفته شود .بعد شسته و خشک کرده و سرخش کنید و یا داخل فر بگذارید .یک عدد پیاز نگینی خرد کرده و تفت دهید سپس گوشت چرخ کرده را افزوده و سرخش کنید نمک زردچوبه فلفل و اویشن و۱ق رب نعنا خشک ریخته و تفت دهید که بوی ادویه ها بلند بشه جعفری راهم افزوده بعد شکم بادمجان ها را با مواد پرکنید .توی ماهیتابه یک پیاز دیگه را نگینی خرد کرده و سرخ کنید. رب و ادویه ها را بریزید و ۱لیوان ابجوش بریزید.در واقع سس غذا هست.
وقتی جوشید و بادمجان شکم پرها را داخل سینی فر و یا تابه بچینید و سیب زمینی خلال درشت را مابین آن و گوجه فرنگی گیلاسی و فلفل سبز روی بادمجان بچینید.
سپس سس را ما بین آن کف ظرف بریزید و اجازه دهید که بجوشد و بادمجانها و مواد با سس کمی پخته تر شوند.
تکرار :
طرز تهیه و دستور بادمجان شکم پر :
بادمجان ها را شسته و و پوست بگیرید (یک در میان تاراه راه بشه میتونید ، پوستش هر جوری دوست دارید بگیرید).و یا اینکه کلا با پوست درست کنید
شکم بادمجان را چاک بدهید.نمک بزنید و بگذارید نیم ساعت بماند تا تلخی آن گرفته شود .بعد شسته و خشک کرده و سرخش کنید و یا داخل فر بگذارید .یک عدد پیاز نگینی خرد کرده و تفت دهید سپس گوشت چرخ کرده را افزوده و سرخش کنید نمک زردچوبه فلفل و اویشن و۱ق رب نعنا خشک ریخته و تفت دهید که بوی ادویه ها بلند بشه جعفری راهم افزوده بعد شکم بادمجان ها را با مواد پرکنید .توی ماهیتابه یک پیاز دیگه را نگینی خرد کرده و سرخ کنید. رب و ادویه ها را بریزید و ۱لیوان ابجوش بریزید.در واقع سس غذا هست.
وقتی جوشید و بادمجان شکم پرها را داخل سینی فر و یا تابه بچینید و سیب زمینی خلال درشت را مابین آن و گوجه فرنگی گیلاسی و فلفل سبز روی بادمجان بچینید.
سپس سس را ما بین آن کف ظرف بریزید و اجازه دهید که بجوشد و بادمجانها و مواد با سس کمی پخته تر شوند.
پیشنهاد سردبیر
- طرزتهیه گراتن پاستا با مرغ با دستور پخت مرحله به مرحله
- طرز تهیه خوراک تن ماهی و قارچ با دستور مرحله ای
- دستور خورشت کردی روش تهیه خورش محلی و خوشمزه کردی
- دستور شامی پوک رشتی شامی محلی خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه کدو بره غذای کاملا گیاهی , سنتی و محلی مازندرانی
- دستور پخت آش جو غذایی که روش پخت های متفاوتی داره