دستور خورشت کردی روش تهیه خورش محلی و خوشمزه کردی

دستور خورشت کردی روش تهیه خورش محلی و خوشمزه کردی

دستور خورشت کردی

خورشت_کردی
لوبیا سفید یا چیتی:2پیمانه
سبزی(تره،کمی گشنیز و جعفری):نیم کیلو
شنبلیله خشک:یک قاشق مربا خوری
آبغوره:به دلخواه
لیمو عمانی:سه عدد
رب:۴قاشق غذاخوری
سینه مرغ:۴ تکه بزرگ
پیاز: یک عدد
زردچوبه،نمک،پاپریکا،ادویه کاری،پودر لیمو عمانی: به میزان لازم

دستور خورشت کردی ,روش تهیه خورش محلی و خوشمزه کردی,طرز تهیه خورشت کردی , تهیه خورش محلی کردی,پخت خورشت کردی ,مواد لازم خورش محلی کردی,دستور پخت خورشت کردی

دستور خورشت کردی

خورشت محلى یا کردى یکى از خورشتهاى خوشمزه ى مناطق کردستان هست که در اعیاد و مناسبتهاى خاص معمولا این خورشت رو تهیه میکنن و ان را معمولا با لوبیا سفید درست میکنن…
به این صورت که…
اول مرغ و لیمو عمانی رو با پیاز داغ تفت دادم و مقدار زیادى زردچوبه، نمک،پاپریکا وکاری زدم …
رب رو اضافه کرده که با پیاز و مرغ تفت بخوره و رنگش باز بشه…
بعد با دو لیوان اب میزاریم تا مرغ خوب بپزه…
لوبیا سفید که یک روز قبل خیس خورده رو میزاریم کاملا بپزه وبعد داخل مرغ پخته شده میریزیم،سبزى خورشت که شامل تره و گشنیز و جعفرى وکمى شنبلیله ى خشک است بهش اضافه میکنیم (البته من قبل اضافه کردن به مرغ اون رو جداگانه با کمی روغن در تابه ای دیگر تفت دادم)…
ابغوره و پودر لیمو عمانی را بهش اضافه میکنیم و بیست دقیقه با حرارت خیلى کم میزاریم بپزه تا خورشت خوب جا بیفته و خوشرنگ بشه…
(زعفران دم کرده و رو به دلخواه میتونید به خورشت بزنید)من حتما استفاده میکنم چون عطر دلنشینی به خورشت میده…
خیلی دوستون دارممممم?

تکرار :دستور خورشت کردی

خورشت محلى یا کردى یکى از خورشتهاى خوشمزه ى مناطق کردستان هست که در اعیاد و مناسبتهاى خاص معمولا این خورشت رو تهیه میکنن و ان را معمولا با لوبیا سفید درست میکنن…
به این صورت که…
اول مرغ و لیمو عمانی رو با پیاز داغ تفت دادم و مقدار زیادى زردچوبه، نمک،پاپریکا وکاری زدم …
رب رو اضافه کرده که با پیاز و مرغ تفت بخوره و رنگش باز بشه…
بعد با دو لیوان اب میزاریم تا مرغ خوب بپزه…
لوبیا سفید که یک روز قبل خیس خورده رو میزاریم کاملا بپزه وبعد داخل مرغ پخته شده میریزیم،سبزى خورشت که شامل تره و گشنیز و جعفرى وکمى شنبلیله ى خشک است بهش اضافه میکنیم (البته من قبل اضافه کردن به مرغ اون رو جداگانه با کمی روغن در تابه ای دیگر تفت دادم)…
ابغوره و پودر لیمو عمانی را بهش اضافه میکنیم و بیست دقیقه با حرارت خیلى کم میزاریم بپزه تا خورشت خوب جا بیفته و خوشرنگ بشه…
(زعفران دم کرده و رو به دلخواه میتونید به خورشت بزنید)من حتما استفاده میکنم چون عطر دلنشینی به خورشت میده

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و از ما شارژ رایگان موبایل جایزه بگیرید
لینک کوتاه این مطلب: http://bit.ly/2P1Imtb
نوشته شده توسط در تاریخ 5 آذر 1397 با موضوع غذای ایرانی | بازدید : 258
مطالب مرتبط
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *