دستور نان کره ای سه رنگ آموزش پخت مرحله به مرحله

دستور نان کره ای سه رنگ آموزش پخت مرحله به مرحله

دستور نان کره ای سه رنگ

 

موادلازم  نون کره ای سه رنگ

خمیر مایه 1قاشق غذاخوری
شیر ولرم 1 پیمانه
تخم مرغ 1عدد
شکر 1/2 پیمانه
شیر خشک 3 قاشق غذاخوری
خامه بسته صورتی 3 قاشق غذاخوری
بهبود دهنده 1/2 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو وقهوه باهم 2 قاشق غذاخوری
پودر نسکافه2 قاشق غذاخوری
کره آب شده 1/4پیمانه
وانیل کمی،نمک کمی
آرد حدودبه میزان لازم
کره برای لایه وسط خمیرها 100 گرم ذوب شده ولی خنک

دستور نان کره ای سه رنگ,طرز تهیه نان کره ای سه رنگ, آموزش پخت مرحله به مرحله نان کره ای سه رنگ , مواد لازم تهیه نان کره ای, پخت نان کره ای در فر

طرز تهیه نون کره ای سه رنگ:

اول شکر ومایه خمیر رو تو شیر ولرم می ریزیم ومیزاریم 10دقیقه بمونه تا عمل بیاد بعد تخم مرغ وکره و وانیل و نمک وشیرخشک وبهبود دهنده وخامه رو اضافه با هم می زنیم

وبه مایع خمیر آماده اضافه کنیدو مواد رو به ۳ قسمت (۲ قسمت مساوی و ۱ قسمت کمی بزرگتر ) تقسیم می کنیم وقسمت بزرگتر رنگ سفید خمیره ، به دوقسمت بعدی به یکیشون نسکافه واگه خواستی خوشرنگ تر بشه میتونی کمی زعفران غلیظ هم اضافه کنی وبه دیگری کاکائو وقهوه رواضافه و با آرد به شکل خمیری که زیاد سفت نباشند ولی به دست نچسبند آماده میکنیم به1/3 بزرگتر خمیر ساده سفید رو با آرد آماده وهر۳خمیر رو در۳ ظرف جدا گانه روش سلفون می کشیم و تا 1ساعت استراحت میدیم .

بعد استراحت خمیر های رنگی رو هر کدام به ۴ قسمت وسفید رو به ۵ قسمت تقسیم و خمیر سفید رو به شکل مستطیل حدود ۲۵*۲۰ پهن و کره رو با برس روش میمالیم ولایه بعدی خمیره کاکائویی به همان اندازه باز وروی خمیر سفید گذاشته ودوباره کره مالیده وسپس خمیر نسکافه ای رو به همان اندازه باز وروی خمیر های قبلی گذاشته ومجدد کره مالیده وتا اتمام خمیرها بهمین تربیت کار رو به اتمام میبر یم فقط لایه اول وآخر کارمون خمیر ساده سفید هستش وروی لایه آخری کره مالیده نمیشود

حالا از طول خمیرها رو به ۱۰ قسمت تقیسم وهرکدام رو مثل نان سمیت پیچیده ودر سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم، ودر فر 180 درجه حدود۴۵ دقیقه گذاشته بعد آماده شدن نوش جان بفرمای ،
نکته: نسبت به نوع و دمای فر این تایم میتونه متفاوت باشه.

 

 

ارسال شده در تاریخ 17 مهر 1398 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 38

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است