روش پخت رولت گوشت برای نهار

رولت گوشت

رولت گوشت یکی از غذاهای شیک برای مهمونی هاست . این رولتی که آموزش خواهیم داد متداول ترین نوع رولت گوشت هست .

رولت گوشت

?مواد لازم برای ۴-۳ نفر :

?گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم

?تخم مرغ ۱ عدد

?نان تست ۱ عدد

?شیر یک چهارم لیوان

?پیاز ۱ عدد

?آرد سوخاری به مقدار لازم

?زعفران آبکرده غلیظ

?نمک و فلفل به مقدار لازم

?پودر سیر به مقدار لازم ( این مورد رو حذف نکنید )

?مواد لازم برای داخل رولت :

?تخم مرغ آبپز ۲ عدد ( می تونید بجای تخم مرغ از هویج آبپز هم استفاده نمایید )

?جعفری خرد شده ۴ ق س

?مغز گردوی خرد شده ۲ ق س

?زرشک ۱ ق س

?مواد لازم برای رویه رولت :

?کره ۵۰ گرم

?زعفران آبکرده ۱ ق س

?رب گوجه فرنگی ۱ ق س

?طرز تهیه :

* برای درست کردن مخلوط گوشت ابتدا نان تست رو در یه ظرفی قرار داده و شیر رو روی اون بریزید تا خیس بخوره (تقریبا ۱۵ دقیقه ).
* بعد شیر اضافه نان تست رو بگیرید .

* پیاز رو رنده کنید .آب پیاز رو دور بریزید.

* گوشت ، نان تست ، زعفران آبکرده ، ۱ عدد تخم مرغ ، پیاز رنده شده ،نمک ، فلفل و پودر سیر رو کاملا مخلوط کنید . اگه بنظرتون مواد شل هست کمی پودر سوخاری یا آرد یا سبوس گندم بهش اضافه کنید (درحد یکی دو قاشق سوپخوری ).

* مخلوط گوشت آماده شد .

* روی میز کارتون فویل آلومینیومی باز کنید و روی آن کمی پودر سوخاری بپاشید .

* مخلوط گوشت رو روی فویل بشکل مستطیل باز کنید .ضخامت گوشت بیشتر از ۱ سانت نباشه .

* تخم مرغ رو آبپز کنید و به شکل زیر برش بدین .

* بعد روی گوشت بچینید .

* سپس گردوی خرد شده رو روی اون بپاشید . می تونید اندازه گردو رو کمی درشت تر درنظر بگیرید .

* سپس زرشک و جعفری ساطوری رو روی اون بپاشید .

* و توسط فویل رول کنید . طوریکه مواد داخل رولت اصلا مشخص نشه .

* انتهای رولت رو هم کاملا ببندید .

* رولت رو به ظرف پیرکس منتقل کنید .

* ۲۵ گرم کره رو آب کنید . برای آب کردن می تونید کره رو روی حرارت قرار بدین یا اینکه روی ظرفی که کره در آن هست درپوش بذارید و ۳۰ ثانیه قدرت ۱۰۰% بدید .

* سپس توسط قلمو روی رولت رو چرب کنید .

* روی ظرف پیرکس سلفون بکشید .

* و از چند ناحیه سلفون رو سوراخ کنید .

* ظرف رو داخل مکروفر قرار داده و بمدت ۱۴-۱۲ دقیقه قدرت ۸۰% بدین .

*  رب ، زعفران آبکرده و ۲۵ گرم کره آب شده رو با هم مخلوط کرده و روی رولت بدین .

* سپس روی سه پایه کوتاه قرار بدین .

* گریل دستگاه رو به مدت ۱۰-۸ دقیقه روشن می کنیم تا سطح رولت کمی برشته بشه .

* و در نهایت بعد از پخته شدن با فاصله ۵/۱ الی ۲ سانتیمتر برش داده و با جعفری و برشهای لیمو تزیین می کنیم .

* اینهم از رولت خوشگلمون …

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و از ما شارژ رایگان موبایل جایزه بگیرید
نوشته شده توسط در تاریخ 28 اسفند 1394 با موضوع آشپزی | بازدید : 274