طرز پخت کازان کباب بهترین غذای ترکیه با استفاده از بادمجان

کازان کباب یکی از خوراک های خوشمزه ترکیه ای با طعم و مزه لذیذ هست و مخصوصا که اهل خوراکی هایی با بادمجون باشید، این خوراک رو هم می تونید با نان و هم با برنج سرو کنید ، برای آموزش طرز تهیه و مواد لازم برای پخت این غذا با ما همراه باشید

مواد لازم برای پخت کازان کباب

  • گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
  • بادمجان ۳ عدد
  • پیاز ۲ عدد
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • فلفل سبز یا فلفل دلمه ای چند تکه
  • سیر ۱ حبه (یا پودر سیر)
  • رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم

طرز پخت کازان کباب بهترین غذای ترکیه

طرز تهیه و آموزش پخت کازان کباب چگونه هست؟

کلاهک بادمجان رو گرفتم و بادمجان ها رو حلقه حلقه برش دادم . فقط حلقه ها نازک نباشن . می تونید چاک چاک کنید . توی آب و نمک نیم ساعت قرار دادم .

گوشت چرخ کرده رو با یک عدد پیاز رنده شده و آب گرفته ، سیر رنده شده ، نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا و پول بیبر ترکیب کردم و ورز دادم .

از گوشت گوله هایی برداشتم و گرد کردم و کمی پهن کردم به سایز بادمجان ها پهن کردم و درست کردم .

توی یک ظرفی یکی در میون گوشت و بادمجان رو به صورت ردیفی چیدم .

گوجه فرنگی و فلفل سبز رو هم چند برش دادم و کنار گوشت و بادمجان چیدم .

برای سس ، یک عدد پیاز رو ریز خرد کردم و با کمی روغن تفت دادم ، رب گوجه ریختم و تفت دادم . آب جوش ریختم و نمک و فلفل سیاه اضافه کردم . چند جوش زد و سس کمی غلیظ شد ازحرارت برداشتم و روی بادمجان و گوشت ریختم .

روش فویل کشیدم و روی فویل چند تا سوراخ زدم و در فر ۱۷۰ درجه ، حدود ۲ ساعت قرار دادم . بعد فویل رو از روش برداشتم و چند دقیقه بدون فویل توی فر گذاشتم تا سس کمی غلیظ بشه و رویه خوراک هم کمی تغییر کنه .

ارسال شده در تاریخ 17 اکتبر 2023 توسط مدیریت با موضوع آشپزی
بازدید : 115
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.