کیک زبرا اسفناجی-طرح گورخری-کیک اسفناجی راه راه
آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید
این بار زبرا کیک اسفناجی را با طعم و مزه متفاوت می خواهیم درست کنیم.
مواد مورد نیاز برای تهیه زبرا کیک اسفناجی
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
آب ولرم ۱ لیوان
بکینگ پودر ۱ پاکت
وانیل ۱ پاکت
آرد به مقدار لازم
اسفناج ۸-۱۰ برگ

طرز پخت زبرا کیک:
شاید ابتدا با شنیدن کیک اسفناجی تعجب کنیم اما جالب اینجاست که هم کیکی خوش طعم بوده هم متنوع و رنگی متفاوت که کمتر به طور طبیعی در کیک ها مشاهده می شود. در یک کاسه تخم مرغ ها و شکر را ریخته و با میکسر هم می زنیم. سپس روغن مایع و آب ولرم را می ریزیم و دوباره کل مواد را مخلوط می کنیم. آرد و بکینگ پودر و وانیل را مخلوط کرده و داخل مواد ریخته و به هم زدن ادامه می دهیم. در یک ظرف دیگر اسفناج ها را ریخته روی انها یک استکان آب می ریزیم.با بلندر یا همان مخلوط کن اسفناج همراه با آب را پوره می کنیم. به نصف خمیر از قبل آماده مان پوره اسفناح را اضافه می کنیم و دوباره این مواد را با هم مخلوط می کنیم. اگر قوامش غلظت نداشت و آبکی بود کمی آرد می ریزیم تا غلیظ تر شود . حالا درون یک ظرف پیرکس را چرب می کنیم و در وسط آن ابتدا خمیر ساده را ریخته و بعد از آن خمیر اسفناج دار را می ریزیم. از هرکدام یک ملاقه کافی است. فر را تا دمای ۲۰۰ درجه از قبل گرم می کنیم و سپس ظرف کیک را داخل فر گرم می گذاریم تا بپزد. سپس کیک پخته شده را از فر در آورده و می گذاریم تا ولرم شود سپس آن را به طرح دلخواه برش می زنیم و در ظرفی شکیل سرو می کنیم.
با ایران پاتوق همواره به روز بمانید.
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه پای پپرونی به دستور عالی برای خمیر با پنیر خامه ای
- طرز تهیه خورشت آلوچه با مرغ و گوشت بسیار خوشمزه
- طرز تهیه سینه مرغ دروغین دسر ترکی دو رنگ و خوشمزه
- طرز تهیه ترشی غوره و خواص آن با غوره چی درست کنیم
- دستور پخت خورشت کرفس رستورانی و ترفند های طلایی
- طرز تهیه حلوا سه آرد مخوطی از سه آرد سفید وبرنج و نخود
ارسال شده در تاریخ 13 می 2016 توسط مدیریت با موضوع آشپزی