طرز تهیه قارچ شکم پر غذای ساده و مقوی برای وعده شام
آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید
طرز تهیه قارچ شکم پر مناسب وعده شام و عصرونه
طرز تهیه قارچ شکم پر از آسانترین فینگر فود هایی است که به راحتی در منزل میتونید اون رو تهیه کنید.مواد اولیه به کار رفته در این غذا حاوی پنیر گردو قارج و سیر و پیاز و همجنین سبزیجات معطر است که همه مواد غذایی سالم و مفید برای بدن هستند .پیشنهاد امروز ما برای شما قارچ شکم پر است
مواد لازم قارچ شکم پر :
۱۸ تا ۲۴ عدد قارچ
۱ قاشق غذاخوری کره
۲ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
۱ عدد سیر (له شده)
۲ قاشق غذاخوری گردوی خرد شده
مقداری نمک
۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
۱ قاشق چایخوری آویشن خشک
۲ قاشق غذاخوری پودر سوخاری
۲ قاشق غذاخوری عصاره مرغ
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمیسان رنده شده
?طرز تهیه این غذای سبک و خوشمزه قارچ شکم پر:
فر رو با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
در ابتدا ساقه ی قارچ ها را از قسمت کلاه آن جدا کرده و آنها را خرد کنید.
حالا یک ماهیتابه کوچک برداشته و روی حرارت متوسط یک قاشق کره را درونش گرم کنید. ساقه های قارچ و پیاز را داخل ماهیتابه ریخته و برای ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید. بعد سیر، گردو و نمک را اضافه کرده و دو دقیقه دیگر تفت دهید.
اجاق گاز را خاموش کرده و جعفری، آویشن و پودر سوخاری را به مخلوط قارچ اضافه کنید. حالا همه ی این مواد را به همراه عصاره مرغ داخل غذاساز ریخته و چند بار مخلوط کنید تا شکلی خمیری پیدا کنند.
در مرحله بعد کلاه های قارچ را با روغن زیتون ترکیب کرده و هر کدام را با مخلوط که در غذاساز آماده کردیم پر کرده و روی سینی مخصوص فر بچینید. در آخر پنیر پارمیسان را روی هرکدام از قارچ ها بپاشید.
برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قارچ ها را درون فر گذاشته تا پنیر طلایی رنگ شود. بعد از فر بیرون آورده و ۵ دقیقه صبر کنید تا سرد شوند و بعد سرو کنید.
پیشنهاد سردبیر
- دستور خورش آلو زرشک با مرغ تهیه انواع خورشت های محلی و سنتی
- طرز تهیه خورشت خلال خورشت سنتی مخصوص کرمانشاهی ها
- کوفته لوبیا سبز دستور پخت کوفته لوبیا سبز یک غذای کاملا سنتی
- طرز تهیه خورشت تره کردی با دستور مرحله به مرحله
- طرز تهیه آش دندونی برای کودکان به همراه تزیین زیبا
- طرز تهیه کوفته شیرین آموزش پخت کوفته سنتی کرمانشاهی