طرز تهیه کیک برفی خانگی تهیه کیک برفی با بیسکویت

طرز تهیه کیک برفی خانگی تهیه کیک برفی با بیسکویت

طرز تهیه کیک برفی , کیک برفی خانگی ,تهیه کیک برفی با بیسکویت ,طرز تهیه کیک برفی خانگی  ,تهیه کیک برفی, آموزش تهیه کیک برفی ,کیک برفی با بیسکویت

#کیک_برفی

?مواد لازم برای طرز تهیه کیک برفی :

2 عدد تخم مرغ
2 فنجان قهوه خوری شکر (2 فنجان حدود 104 گرم)
1 فنجان قهوه خوری ماست (64 گرم)
1 فنجان قهوه خوری روغن مایع (67 گرم)
3 فنجان قهوه خوری آرد (مقدار آرد میتواند متغیر باشد برای همین با کنترل اضافه کنید. هر فنجان حدود 38 گرم)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)

طرز تهیه کیک برفی , کیک برفی خانگی ,تهیه کیک برفی با بیسکویت ,طرز تهیه کیک برفی خانگی ,تهیه کیک برفی, آموزش تهیه کیک برفی ,کیک برفی با بیسکویت

برای سس تمشک:
250 گرم تمشک فریز شده و یا شاه توت، گیلاس
1 پاکت خامه مایع (200 میلی لیتر ، خامه صبحانه هم میشه)
1 قاشق غذاخوری نشاسته (گندم یا ذرت)

برای کرم:

?1پاکت پودر کرم شانتی(همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده)
2 پاکت خامه مایع (400 میلی لیتر ، یا خامه صبحانه)
120 گرم شکلات سفید

برای روی کیک:
12 عدد بیسکوییت پتی بور

طرز تهیه کیک برفی:

?تخم مرغ و شکر را در ظرفی ریخته با همزن برقی 3_4 دقیقه، هم بزنید. سپس روغن مایع و ماست را اضافه کرده دوباره هم بزنید. درآخر آرد، بکینگ پودر و وانیل را با الک کردن به مواد اضافه کنید. خمیر را داخل قالب کیک مربعی چرب شده و یا پیرکس ریخته داخل فر 180 درجه 20_25 دقیقه بپزید. (مدت زمان پخت میتواند متغیر باشد با کنترل بپزید.) کیک پخته شده را کنار بذارید سرد شود.
برای سس تمشک ها را با نشاسته 5 دقیقه بجوشانید. روی آن خامه را اضافه کنید. وقتی جوشید از روی حرارت بردارید منتظر بمانید تا سرد شود.
سس تمشک را روی کیک سرد شده بمالید و داخل یخچال بذارید تا زمانیکه کرم دیگر حاضر شود نگه دارید.
برای تهیه کرم، داخل کاسه گودی خامه مایع و کرم شانتی را بریزید و تا زمانیکه غلیظ شود و پف کند هم بزنید. شکلات سفیدی را که به روش بنماری آب کرده اید و سرد شده را در حالیکه مواد را هم میزنید اضافه کنید و 30 دقیقه داخل یخچال نگه دارید. کرم حاضر شده را روی سس تمشک بمالید. روی خامه را با لیسک صاف کنید. بیسکوییت ها را روی کرم بچینید بصورتیکه در یک ردیف 4 عدد بیسکوییت باشد. (جمعا باید 12 عدد بیسکوییت باشد.)
کیک را یک شب داخل یخچال نگه دارید. موقع سرو روی آنها پودر قند بپاشید و با تمشک تزئین کرده سرو کنید.
یادداشت: برای اینکه بیسکوییت ها نرم نشوند میتوانید موقع سرو روی آن بذارید. من این کار را انجام دادم خوب شد

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و از ما شارژ رایگان موبایل جایزه بگیرید
لینک کوتاه این مطلب: http://bit.ly/2pyiNWm
نوشته شده توسط در تاریخ 3 مهر 1397 با موضوع شیرینی | بازدید : 217
دیدگاه خود را ارسال کنید ( ۱ دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

  • بسیار عالی بود با تشکر از شما