طرز تهیه کیک برفی خانگی تهیه کیک برفی با بیسکویت

طرز تهیه کیک برفی خانگی تهیه کیک برفی با بیسکویت

طرز تهیه کیک برفی , کیک برفی خانگی ,تهیه کیک برفی با بیسکویت ,طرز تهیه کیک برفی خانگی  ,تهیه کیک برفی, آموزش تهیه کیک برفی ,کیک برفی با بیسکویت

#کیک_برفی

?مواد لازم برای طرز تهیه کیک برفی :

2 عدد تخم مرغ
2 فنجان قهوه خوری شکر (2 فنجان حدود 104 گرم)
1 فنجان قهوه خوری ماست (64 گرم)
1 فنجان قهوه خوری روغن مایع (67 گرم)
3 فنجان قهوه خوری آرد (مقدار آرد میتواند متغیر باشد برای همین با کنترل اضافه کنید. هر فنجان حدود 38 گرم)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)

طرز تهیه کیک برفی , کیک برفی خانگی ,تهیه کیک برفی با بیسکویت ,طرز تهیه کیک برفی خانگی ,تهیه کیک برفی, آموزش تهیه کیک برفی ,کیک برفی با بیسکویت

برای سس تمشک:
250 گرم تمشک فریز شده و یا شاه توت، گیلاس
1 پاکت خامه مایع (200 میلی لیتر ، خامه صبحانه هم میشه)
1 قاشق غذاخوری نشاسته (گندم یا ذرت)

برای کرم:

?1پاکت پودر کرم شانتی(همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده)
2 پاکت خامه مایع (400 میلی لیتر ، یا خامه صبحانه)
120 گرم شکلات سفید

برای روی کیک:
12 عدد بیسکوییت پتی بور

طرز تهیه کیک برفی:

?تخم مرغ و شکر را در ظرفی ریخته با همزن برقی 3_4 دقیقه، هم بزنید. سپس روغن مایع و ماست را اضافه کرده دوباره هم بزنید. درآخر آرد، بکینگ پودر و وانیل را با الک کردن به مواد اضافه کنید. خمیر را داخل قالب کیک مربعی چرب شده و یا پیرکس ریخته داخل فر 180 درجه 20_25 دقیقه بپزید. (مدت زمان پخت میتواند متغیر باشد با کنترل بپزید.) کیک پخته شده را کنار بذارید سرد شود.
برای سس تمشک ها را با نشاسته 5 دقیقه بجوشانید. روی آن خامه را اضافه کنید. وقتی جوشید از روی حرارت بردارید منتظر بمانید تا سرد شود.
سس تمشک را روی کیک سرد شده بمالید و داخل یخچال بذارید تا زمانیکه کرم دیگر حاضر شود نگه دارید.
برای تهیه کرم، داخل کاسه گودی خامه مایع و کرم شانتی را بریزید و تا زمانیکه غلیظ شود و پف کند هم بزنید. شکلات سفیدی را که به روش بنماری آب کرده اید و سرد شده را در حالیکه مواد را هم میزنید اضافه کنید و 30 دقیقه داخل یخچال نگه دارید. کرم حاضر شده را روی سس تمشک بمالید. روی خامه را با لیسک صاف کنید. بیسکوییت ها را روی کرم بچینید بصورتیکه در یک ردیف 4 عدد بیسکوییت باشد. (جمعا باید 12 عدد بیسکوییت باشد.)
کیک را یک شب داخل یخچال نگه دارید. موقع سرو روی آنها پودر قند بپاشید و با تمشک تزئین کرده سرو کنید.
یادداشت: برای اینکه بیسکوییت ها نرم نشوند میتوانید موقع سرو روی آن بذارید. من این کار را انجام دادم خوب شد

اینستاگرام شاپ پاتوق

ارسال شده در تاریخ 25 سپتامبر 2018 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 1,850
دیدگاه خود را ارسال کنید ( ۱ دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

  • بسیار عالی بود با تشکر از شما

  • ©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.