کیک سبزیجات طرز تهیه کیک سبزیجات کیک رژیمی بسیار مفید و مغذی

کیک سبزیجات طرز تهیه کیک سبزیجات کیک رژیمی بسیار مفید و مغذی

کیک سبزیجات, طرز تهیه کیک سبزیجات ,کیک رژیمی بسیار مفید و مغذی , روش پخت کیک سبزیجات

یک کیک بسیار مفید و مغذی که گرسنگی را از بین میبرد و مدت ها انسان را سیر نگه میدارد و می توانید در صبحانه آن را میل کنید، با ما همراه باشید.

◊ مواد لازم :
• پنیر سفید ۱۰۰ گرم
• پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
• نخود فرنگی ۱ کاسه
• تخم مرغ ۳ عدد
• شیر ۱ استکان
• ذرت ۱ کاسه
• فلفل کبابی شده ۲ عدد
• بکینگ پودر ۱ پاکت
• زیتون سیاه به اندازه لازم
• آرد به اندازه لازم
• نمک کمی
• شوید مقداری
• روغن مایع ۱ استکان

◊ طرز تهیه :
ابتدا تخم مرغ ها را ریخته و با میکسر خوب هم می زنیم سپس روغن مایع وشیر را اضافه میکنیم ودوباره به هم زدن ادامه می دهیم نخود فرنگی و ذرت رار یخته سپس شوید و فلفل کبابی خرد شده را می ریزیم . و داخلش پنیرهار ا رنده کرده . و بکینگ پودر و ۶ قاشق سرپر آرد می ریزیم دقت کنید که ارد را کم کم می ریزیم و مخلوط میکنیم مواد را در قالب چرب شده و ارد پاشی شده می ریزیم رویش چند دانه زیتون سیاه و کنجد و سیاه دانه تزیین می کنیم در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم وقتی از قالب خارج کردیم برش داده و سرو می کنیم.

مواد لازم:
شیر یک فنجان و نصفی
تخم مرغ دو تا
پنیر فتا (یا همون پنیر گچی) ١٠٠گرم
پیازچه خردشده نصف استکان
آرد یک فنجان و نصفی
هویج یک عدد رنده شده (خام)
زیتون سبز خردشده نصف استکان
فلفل سبز دلمه ای نگینی شده نصف استکان
پنیر موزارلا یک بسته رنده شده ، مانند تصویر
جعفری خرد شده نصف استکان
نعنا خرد شده نصف استکان کمتر
روغن زیتون نصف استکان یا روغن مایع
بیکنیک پودر نصف ق چ
نمک به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا تخم مرغ و شیر رو با همزن مخلوط کرده و بعد پنیر فتا رو قبل از اینکه به مواد اضافه کنیم با چنگال له کرده و بعد به شیر و تخم مرغ اضافه میکنیم و با همزن مخلوط کرده و سپس بقیه مواد پیازچه و آرد و هویج و زیتون و فلفل دلمه ای سبز و پنیر موزارلا رنده شده و جعفری و نعنا و روغن زیتون و نمک و بیکینگ پودر رو اضافه میکنیم و هرکدوم را که جداگانه اضافه میکنیم با همزن مخلوط میکنیم و توی این مدت فر رو از قبل گرم میکنیم و قالب رو چرب میکنیم من از قالب سیلیکونی استفاده کردم و بعد مواد رو توی قالب گذاشتم و بعد توی فر از قبل گرم شده حدود نیم ساعت و دمای ١٨٠سانتی گراد بعداز اینکه پخته شدن و کنارهای کیکها از قالب جدا شد ، بعد شعله گریل (شعله بالای فر ) روشن میکنیم تا روی این کیکها کمی طلایی شوند حتماً حتماً با دید چشم مراقب باشید چون دمای فر ها  مختلف هستند .
این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و از ما شارژ رایگان موبایل جایزه بگیرید
لینک کوتاه این مطلب: http://bit.ly/2GBDjAf
نوشته شده توسط در تاریخ 22 اسفند 1396 با موضوع آشپزی دسته‌بندی نشده | بازدید : 125
مطالب مرتبط