استیک بوقلمون طرز تهیه استیک با گوشت سینه بوقلمون غذای سنتی
استیک بوقلمون طرز تهیه استیک با گوشت سینه بوقلمون
استیک بوقلمون , طرز تهیه استیک بوقلمون ,طرز تهیه استیک با گوشت سینه بوقلمون , دستر پخت استیک بوقلمون ,استیک با گوشت سینه بوقلمون تهیه استیک , مواد لازم برای استیک
گوشت سینه بوقلمون
پنیر فتا
پیاز قرمز
قارچ
سبزی معطر
طرز تهیه:
1 – ما برای آنکه شکل درست این استیک دربیاید آن را با رینگ از داخل یک سینه کامل بیرون کشیدیم. شما هم میتوانید با استفاده از لیوان،استکان یا رینگ این کار را انجام بدهید.
2 – سینه بوقلمون زودتر از چیزی که فکر میکنید گریل و آماده خوردن میشود. 2تکه سینه همقد بوقلمون را روی تابه گریل کنید. برای خوشطعم شدن بوقلمون از آب لیمو ترش تازه، کره آبشده، پودر سیر و ادویه استفاده کنید. موادی را که از آن نام بردیم در یک کاسه با هم مخلوط کنید و با قلممو روی استیک (در هنگام گریل شدن) بمالید.
3 – قارچ استفاده شده در این غذا در واقع سس آن است. ما این قارچ خردشده را در سیر و کره و چیلی در دمای ملایم سرخ کردهایم تا این قارچ آبدار و بسیار خوشمزه باشد. آب این قارچ خطر خشک شدن سینه بوقلمون را رفع میکند.
4 – بعد از گریل شدن سینه بوقلمون باید بتوانید شکل عمودی آن را دربیاورید. بنابراین بین دو سینه پنیر فتا، قارچ و البته پنیر تازه میگذارید و با چنگال به جان آن میافتید. برای حفظ شکل این برج پروتئینی از سیخ چوبی استفاده کنید.
5 – سعی کنید از سبزی تازه هم استفاده کنید. آبدار بودن سبزی همان کاری را میکند که قارچ بر عهده گرفته بود: جلوگیری از خشک شدن استیک لذیذ بوقلمون.
_________________
پیشنهاد سردبیر
- گلودرد در کودکان ناشی از ویروس و باکتریایی را باید جدی گرفت
- فواید بستن پیشبند موقع شستن ظروف و کار با آب توصیه های شستشوی ظروف
- مدل مانتو سال طرح جدید ویژه سال 2019 مانتو نوروز 98
- فواید قرار گرفتن در معرض آفتاب + نور خورشید و درمان بیماری ها
- کراست پای دسر بسیار بسیار خوشمزه برای مهمونی و جشن
- پوست سفید هندوانه را دور نریزید درمان و پییشگیری از بسیاری از بیماری ها