دستور خورش آلو زرشک با مرغ تهیه انواع خورشت های محلی و سنتی
دستور خورش آلو زرشک با مرغ تهیه انواع خورشت های محلی و سنتی
دستور خورش آلو زرشک
سلام دوستای خوبم، خیلی درخواست میکنید که خورشهای متنوعتر و بیشتر براتون بذارم. منم خودم خیلی برام مهمه که در ماه تا میشه غذاهای متنوعتری تو خونه درست کنم تا هم مواد غذایی بهتری به بدن برسه و هم اون حالت خستهکننده رو نداشته باشه. فکر کنم خیلیاتون این خورش رو دوست داشته باشید.
دستور خورش آلو زرشک
یه لیوان آلو و چهار ق زرشک رو از یک ساعت قبل خیس کردم. دو تا پیاز متوسط رو خلالی خرد و نیمه سرخ کردم. سینه مرغ رو تیکه و بهش اصافه کردم و با کمی زردچوبه تفت دادم. بعد دو ق.غ رب اضافه کردم و تفت دادم. آلو و زرشک رو به همراه چهار لیوان آب بهش اضافه کردم و اجازه دادم خورش خوب جابیفته و یه آب غلیظ ازش بمونه. یک ربع آخر پخت هم مقداری زعفران دم کرده و نمک بهش اضافه کردم.
موقع سرو هم اگه دوس داشتید کمی زرشک رو جدا سرخ کرده و روی خورش بریزید.
****روش دیگر دستور خورش آلو زرشک
پیشنهاد سردبیر
- دستور پخت خورشت هویج آلو غذای سنتی ترکی بسیار مقوی
- طرز تهیه خوراک دال عدس غذای سریع از خطه ی جنوب کشور
- طرز تهیه انار بیج بسیار خوشمزه برای طرفدارای شمال و غذاهاش
- دستور فسنجون با جوجه شکم پر محلی بسیار لذیذ و خوشمزه
- دستور کباب سیخی روش آماده سازی و پخت کباب سیخی خوشمزه
- طرز تهیه آش سورولی تبریزی آشی سنتی و کاملا مقوی