طرز تهیه نان پاسکالیا نونی ترد و خوش عطر و کاملا مقوی
آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید
طرز تهیه نان پاسکالیا ترد و خوشمزه با پخت مرحله به مرحله
طرز تهیه نان پاسکالیا یک نوع نان فطیری بسیار خوشمزه و مقوی است مراحل پخت بسیار آسان فقط نیاز به دقت و حوصله دارد .
مواد لازم نان پاسکالیا
۲۰۰گرم خامه
۳عدد تخممرغ(دو عدد از زرده ها برای رومال)
۱لیوان کوچک شیر ولرم
از ۱ق غذاخوری کمتر کره گیاهی اب شده
۱پینچ نمک
۴ق غذاخوری شکر
نصف پاکت خمیر مایه تر ۲۱گرم/یا یک ق غذاخوری خمیر مایه خشک
۱ق چای خوری محلب دلخواه ( که نام دیگر آن آلبالوی تلخ می باشد گونه ای آلبالو است که دارای چوبی سفت و میوه غیر خوراکی است. پس از رسیدن میوه، مغزهسته آنرا کوبیده و به میزان کم به عنوان ادویه در نان و شیرینی بکار میبرند که باعث ترد شدن و خوش عطر شدن میشود محل رویش جنوب اروپا، آسیای کوچک، ایران و پاکستان است)
حدود نیم کیلو یا بیشتر ارد
طرز تهیه و روش پخت نان پاسکالیا:
اگر خمیر مایه خشک استفاده میکنید با کمی شکر و شیر ولرم مخلوط کنید و کنار بگذارید تا ۱۰دقیقه عمل اید .اگر خمیر مایه تر استفاده میکنید مستقیم به مواد دیگر اضافه کنید.
خامه ،باقی شکر، نمک ، یک تخم مرغ کامل و دو عدد سفیده ،کره اب شده ، و خمیر مایه عمل امده را اضافه کنید با هم مخلوط کنید.
ارد را ارام ارام اضافه کنید و خمیر نرمی را درست کنید ،۴۵دقیقه استراحت دهید.
از خمیر چونه های ۵۰گرمی جدا کنید بصورت نوارهای بلند که قسمت انتهایی نوار ها نازکتر باشد درست کنید، سه تا از نوارهارا بهم ببافید . حدود ۹عدد نان درست میشود داخل سینی فر قرار دهید.
روی خمیر را بپوشانید حدود نیم ساعت تا ۴۵دقیقه استراحت دوم دهید .زرده های تخم مرغ را رومال کنید اگر دوست دارید براق شوند ۱ق غذاخوری خامه به زرده تخم مرغ ها اضافه کنید و رومال کنید و روی نان ها پرک بادام بپاشید.
درفر ۱۷۰درجه حدود۱۵تا ۲۰دقیقه زمانی که رنگبگیرید بپزید.
بعد از پخت روی نان ها را بپوشانید و کمی استراحت دهید.
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه ژله رینگی با تزیین عالی به همراه تکه های میوه ژله ای متفاوت
- طرز تهیه دونات خانگی دستور پخت به سبک چینی و بسیار راحت
- روش های سرخ کردن بادمجان با جذب روغن کم و بسیار لذیذ
- طرز تهیه شیرینی پلنگی از آموزش های سری شیرینی های عید
- طرز تهیه شیرینی قهوه شکلاتی با دستور پخت مرحله به مرحله
- طرز تهیه نان برساق نان محلی و سنتی استان های غرب کشور