طرز تهیه کیک کرامبلی نارگیلی با دستور مرحله ای

کیک کرامبلی نارگیلی که دستور عالی هم برای تهیه کرامبل مخصوص اون داریم و یک لایه کرامبل وسط کیک میزاریم و طعم متفاوت و خوشمزه ای به کیک میده حتما امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه و پخت کیک با لایه کرامبل و عطر و طعم نارگیل چیست ؟

تخم مرغ : ۴ عدد

شکر : ۱ پیمانه

آرد : ۲ پیمانه

ماست شیرین : نصف پیمانه

روغن مایع : سه چهارم پیمانه

پودر نارگیل : ۱ پیمانه

بکینگ پودر : ۲ قاشق مربا خوری

وانیل :نوک قاشق چای خوری

مواد لازم برای کرامبل:

بیسکوییت ساقه طلایی : ۱ بسته

شکر : ۲ قاشق غذاخوری

کره پاستوریزه نرم شده : ۵۰ گرم

پودر نارگیل : ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه کیک کرامبلی نارگیلی

طرز تهیه کیک کرامبلی نارگیلی :

ابتدا همه ی مواد رو داخل میکسر یا مخلوط کن ریخته و چند پالس می زنیم تا خورد بشه و میزاریم کنار, دقت کنید همه مواد باید هم دمای محیط باشن.
سپس قالب را کاغذ روغنی گذاشته چرب و آرد پاشی کنید آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید.

تخم مرغ، وانیل و شکر را خوب با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ و حجیم بشه, ماست و روغن رو به ترتیب اضافه کرده و هم بزنید پودر نارگیل را هم به مواد اضافه کنید و در نهایت آرد و بکینگ پودر الک شده را به مواد اضافه کرده و با لیسک بصورت دورانی هم بزنید.

حالا نصف مواد را تو قالب کمربندی گرد بیست و سه سانتی ریخته و مواد کرامبلی را روش پخش کرده و بقیه مایه کیک رو روی مواد کرامبل ریخته و در نهایت مواد کرامبلی رو روش ریخته و قالب رو توی فر که ده دقیقه از قبل گرم کرده با حرارت ۱۸۰ درجه بمدت چهل و پنج دقیقه قرار دهید تا بپزه.

نکته 1 :  در قالب سادە هم میشە پخت یا هر قالب شکل دار مثل قلب و مربع کاملا اختیاری است فقط قالبتون زیاد بزگ نباشه که ارتفاع کیک خیلی کم میشه.

نکته 2 : منظورم از لیوان لیوان دسته دار فرانسویه.

اندازه قالب من ۲۳ سانت بود.

نکته 3 :شیر را جایگزین ماست نکنید.

ارسال شده در تاریخ 26 اکتبر 2020 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 1,732
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.