طرز تهیه بستنی مگنوم خانگی مثل نوع آماده و بازاری

طرز تهیه بستنی مگنوم از خوشمزه های همه فصل که محبوب دل همگان از جمله خودم که به شدت عاشقشم.

از اونجایی که مگنوم بازاری خیلی گرون شده , قیمتش الان هفت هزار تومن اندازه اش هم آب رفته خودمون می تونیم با همون قیمت چهار تا بستنی درست کنیم به همون خوشمزگی این بستنی عالیه طعمش خیلی نزدیک به طعم مگنوم و حرف نداره.

روش تهیه خیلی خیلی ساده است و تمام مواد رو همگی خونه دارین بستنی مگنوم خانگی ساده و جذاب و دوست داشتنی
بچه ها این قالب بستنی ها رو اکثر مغازه ها دارن و چوب بستنی هم من از لوازم قنادی گرفتم

مواد لازم برای تهیه بستنی مگنوم خانگی چیست ؟

شیر یک‌لیوان

پودر نشاسته(ذرت یا گندم فرق نداره فقط پودری باشه) یک ق غ سرپر

خامه پاکت صورتی یک بسته

وانیل نوک ق چ

شکر نصف لیوان

برای رویه شکلاتی

شکلات تخته ای خرد شده یک لیوان

روغن مایع یک سوم لیوان

فندق یا بادام خرد شده دو ق غ

طرز تهیه بستنی مگنوم

مراحل آماده سازی و طرز تهیه بستنی مگنوم:

ابتدا نشاسته و شیر سرد رو با همزن دستی مخلوط یکدست شد شکر اضافه می کنیم روی حرارت ملایم میزاریم مرتب هم میزنیم تا به غلظت برسه غلیظ شد خاموش می کنیم, وانیل رو اضافه می کنیم میزاریم کنار خنک بشه.

سرد شد خامه رو اضافه با گوشکوب برقی یا مخلوط کن یا همزن دستی به هم می زنیم بعد داخل قالب بستنی میرزیم سپس میزاریم داخل فریزر یک ساعت بمونه .

بعد از فریزر درمیاریم چوب بستنی رو داخلش میزاریم و بعد دوباره میزاریم فریزر چند ساعت بمونه تا کاملا یخ بزنه وقتی خوب آماده و سفت شد دور قالب بستنی رو کمی آب گرم می گیریم تا بستنی راحت از قالب دربیاد.

روکش کردن بستنی ها : شکلات تخته ای رو روی بخار کتری در حال جوش میزاریم آب بشه بعد بهش روغن مایع اضافه می کنیم  سپس مخلوط می کنیم کمی هم مغز خرد شده اضافه می کنیم.

میزاریم خنک بشه خوب خنک شد روی بستنی می ریزیم  دوباره چند دقیقه داخل فریزر میزاریم شکلات کامل سفت بشه بعد هم آماده خوردن هست.

نوش جان

اینستاگرام شاپ پاتوق

ارسال شده در تاریخ 25 آگوست 2020 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 81
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.