طرز تهیه دمپخت گوشت غذایی ساده سنتی و لذیذ

طرز تهیه دمپخت گوشت از سری پلو های مخلوط بسیار خوشمزه و لذیذ که همیشه طعم و عطر اون یادآور دورهمی ها و جمع های خانوادگی رو داره. حتما این غذا رو توی خونه درست کنید و درکنار خانواده از خوردن اون لذت ببرید.

آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید

مواد لازم برای پخت دمپخت گوشت چیست ؟

500 گرم گوشت (مکعبی )

500 گرم هویج ( ریز خرد کنید)

1 پیاز متوسط ( آن را به صورت حلقه های بزرگ خرد کنید)

2 لیوان برنج

1 لیوان چای روغن زیتون نمک

فلفل سیاه

1 قاشق چایخوری زردچوبه

1 سر سیر تازه

طرز تهیه دمپخت گوشت

مراحل و طرز تهیه دمپخت گوشت :

ابتدا  گوشت را در زودپز با کمی آب و ادویه دلخواه بپزید . ما از آب گوشت برای پخت برنج استفاده خواهیم کرد پس نگذارید تا همه آب گوشت بخار شود.

در یک قابلمه پیاز و روغن زیتون را که در نیم حلقه خرد شده اضافه کنید. وقتی پیازها کمی تفت خورد ، هویج ها را اضافه کنید. هویج ها را تفت دهید تا نرم شوند.

در این مرحله فقط گوشت و ادویه جوشانده را اضافه کرده و مخلوط کنید.

حالا برنج شسته شده را روی گوشت و سبزیجات بریزید و پخش کنید. 3 فنجان آب گوشت را به آرامی برنج بریزید. با حرارت کم آن را بپزید تا آب برنج جذب شود. اگر برنج با وجود جذب آب هنوز تازه است ، می توانید یک لیوان آب گرم دیگر اضافه کنید. یک حبه سیر تازه  را در وسط برنج قرار دهید (اختیاری) بگذارید نیم ساعت دم بکشد و با مخلوط کردن آن را سرو کنید.

می توانید پلو را با ترشی ، ماست ، گوجه فرنگی و سالاد پیاز تازه سرو کنید.

نکته : در پخت این غذا بعضی ها رب اضافه می کنند که این نیز اختیاری و سلیقه ای است.

از زعفران هم برای خوش عطر و خوش طعم کردن این دمپخت می تونید استفاده کنید .ادویه ها نیز در طعم این غذا موثرند.

نوش جان

ارسال شده در تاریخ 4 می 2021 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 3,039
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.