طرز تهیه قرمزه نخودچی غذای سنتی و محلی شهر اصفهان

طرز تهیه قرمزه نخودچی غذای محلی اصفهانی لذیذ و خوشمزه

طرز تهیه قرمزه نخودچی از غذاهای سنتی که دارای طعم فوق العاده و عطر خوشی است سبزی نعناع عطر بسیار خوبی به این غذا میده .این غذا میتونید برای وعده ناهار و شام بپزید و نوش جان کنید.

مواد لازم قرمزه نخودچی

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
آرد نخودچی نیم پیمانه
نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری
پیازمتوسط رنده شده ۱ عدد
پیاز خرد شده ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
نمک‌و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه قرمزه نخودچی

طرز تهیه و آماده سازی قرمزه ها:
درظرفی گوشت چرخ کرده ، آرد نخودچی ، پیاز رنده شده ، زردچوبه ، نمک و فلفل و یک قاشق غذاخوری نعنا را اضافه کنید و خوب ورز بدید تا وقتی که به دست نچسبه برای اینکار توی دستور این غذا در حد نصف استکان آب هم‌ میتونید به موادتون اضافه کنید . نیم‌ ساعت اگر زمان‌ بدید و موادتون‌ رو بزارید تو یخچال خیلی بهتر هست . بعد از این مدت از مواد گوشتی به اندازه گردو برداشته و گرد کنید و درظرفی بزارید . حالا یک‌ عدد پیاز رو در ظرفی خرد کرده و سرخ کنید تا سبک‌ بشه پیازتون سپس بهش رب گوجه ، زردچوبه ، نمک ، فلفل و بقیه نعنا رو اضافه کنید و تفت بدید و در حدود پنج پیمانه آب اضافه کنید و بزارید تا به جوش بیاد وقتی جوش اومد قرمزه های آماده شده رو داخل آب بزارید و تا پنج دقیقه در ظرفتون رو نزارید بعد از این مدت در ظرف رو بزارید و نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه اجازه بدید تا غذاتون‌ خوب بپزه.

همانطور که خواندید روال کار تهیه قرمزه نخودچی زیاد سخت نیست و براحتی می تونید با کمی دقت اون رو در منزل تهیه کنید . فقط نکات رو به خوبی رعایت کنید.سعی کنید که همانطور که گفته شد  نیم‌ ساعت زمان‌ بدید و موادتون‌ رو بزارید تو یخچال خیلی بهتر هست .

ارسال شده در تاریخ 4 دسامبر 2019 توسط خدیجه ص با موضوع غذای ایرانی
بازدید : 1,096
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.