طرز تهیه اشکنه گوجه بادمجون غذای سنتی و محلی گرمساری

طرز تهیه اشکنه گوجه بادمجون با دستور پخت مرحله به مرحله

طرز تهیه اشکنه گوجه بادمجون غذای ساده و لذیذ و همچنین مقوی که برای وعده ناهار و شام می تونید تهیه کنید . مواد لولیه از اسم این غذا هم پیداست البته مواد دیگری هم مورد نیاز است که در ادامه به روش تهیه این غذا به طور کامل می پردازیم:

مواد لازم اشکنه گوجه بادمجون محلی:

بادمجون 2 تا
گوجه 2 تا
سیب زمینی 2 تا
تخم مرغ 2 تا
نمک و زرد چوبه و فلفل به مقدار لازم
پیاز ۲ تا بزرگ
شمبلیله خشک 2 ق. غ پر
رب گوجه فرنگی 1ق . غ
سیر رنده شده مقدار کم

طرز تهیه اشکنه گوجه بادمجون

روش تهیه و آماده سازی اشکنه مخصوص گرمساری :

ابتدا پیاز رو خلالی کرده و سرخ کرده و بادمجون و گوجه رو دو قسمت کرده همراه با پیاز تفت میدیم به مدت ۵ دقیقه و با شعله کم بعد زردچوبه و فلفل رو ریخته سپس یه تفت میدیم بعد شنبلیله خشکم هم می ریزیم و همه رو یه تفت کوچک داده و بعد رب گوجه رو هم اضافه کرده و خوب تفت داده و رب که رنگ انداخت سیر رو ریخته و اب کم می ریزیم و اجازه میدیم  خوب بپزه و مثل خورش جا بیفته حدود نیم ساعت مونده سیب زمینی رو پوست کنده و چهار بخش کرده میریزیم تو قابلمه و بعد با شعله کم پخته بشه سپس در اخر که ۱۰ دقیقه مونده بود به سرو تخم مرغ ها رو شکسته و در جاها ی مختلف روی اشکنه و بدونه هم زدن تا پخته بشه قبلا باید نمک بریزید و وقتی تخم مرغ ها خودشو گرفتن اشکنه حاضر ه و می تونید در ظرف سروش می کنید وبا ترشی نوش جااان کنید .

البنه نا گفته نماند مثل خورش هست ساعات پختش بیشتر باشه هم روغن میاندازه و به قول معروف جا میفته البته با شعله کم ،زمستون ها می چسبه با ترشیجات

ارسال شده در تاریخ 22 ژانویه 2020 توسط خدیجه ص با موضوع غذای ایرانی
بازدید : 32
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است