طرز تهیه رب غوره به روش ساده و آسون در منزل

طرز تهیه رب غوره یکی از انواع رب های سنتی ایرانی است که می تواند جایگزین غوره در انواع غذاها باشد، حتی یک سری غذاها محلی داریم که بر پایه غوره است همانند غوره مسما و یا آش های ترشی که با غوره مزه دار میشند این رب برای اون ها عالی است.

آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید

مواد لازم برای تهیه رب غوره چیست ؟

غوره ۳ کیلوگرم

گوجه فرنگی ۳ کیلوگرم

روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه رب غوره

دستور پخت و طرز تهیه رب غوره :

ابتدا باید غوره مناسب رب تهیه کنیم. مناسب ترین نوع غوره برای تهیه رب غوره، غوره عسکری باشد که بدون دانه هست. البته از دیگر انواع غوره ها هم می شود استفاده کرد ولی دردسر بیشتری دارد.

غوره ها را پس از شستشو و خشک کردن، داخل میکسر یا مخلوط کن می ریزیم و به خوبی میکس می کنیم، سپس غوره میکس شده را داخل دستمال پارچه ای یا تنظیف می ریزیم و آبش را می گیریم.

آبغوره ای را که گرفتیم می توانیم برای چاشنی انواع غذاها استفاده کنیم. در ادامه باقیمانده گوشت غوره را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس گوجه فرنگی ها را داخل یک قابلمه آب جوش می ریزیم تا راحت تر بتوانیم پوست شان را جدا کنیم.

پس از اینکه پوست گوجه فرنگی ها را جدا کردیم، آنها را داخل میکسر یا مخلوط کن می ریزیم و به صورت پوره در می آوریم. در ادامه گوجه فرنگی پوره شده را نیز به قابلمه اضافه می کنیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

حالا هر چند لحظه یک بار مواد رب را مخلوط می کنیم تا آب موجود در قابلمه کشیده شود، سپس ۳ قاشق غذاخوری روغن اضافه می کنیم و رب را به خوبی تفت می دهیم تا خوشرنگ شود و غلظتش شبیه به رب گوجه فرنگی شود.

پس از اینکه رب آماده شد، آنرا درون ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم، سپس روی ان یک قاشق غذاخوری روغن مایع می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. برای ماندگاری بیشتر رب غوره می توانیم آنرا بسته بندی و فریز کنیم.

 

ارسال شده در تاریخ 29 آگوست 2020 توسط خدیجه ص با موضوع مربا و ترشیجات
بازدید : 1,125
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.