طرز تهیه آش غلغل با دستور اصیل و سنتی شوشتری

طرز تهیه آش غلغل یا آش گوشت شوشتری این آش بیشتر تو شوشتر درست میشه و خیلی خوشمزه است.

منم از اونجایی که خیلی وقت بود درست نکرده بودم دستورش رو از یک خانم شوشتری گرفتم و پختم. پس از لحاظ دستور پخت خیالتون راحت که کاملا اصیل هست.

آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید

مواد لازخ برای تهیه آش غلغل چیست ؟

گوشت 400 گرم

نخود گرد یک فنجان

لوبیا چیتی یک فنجان

عدس یک فنجان

باقلا زرد یک فنجان

گندم حلیم یک فنجان

زرد چوبه

نمک و فلفل

طرز تهیه آش غلغل

مراحل و طرز تهیه آش غلغل :

به این صورت که نخود گرد, لوبیا چیتی, عدس, باقلا زرد و گندم حلیم رو می خیسونیم و بعد که خیس خوردن با شعله ی ملایم می پزیم.

بعد اگر دوست داشتید می تونید گوشت رو با خود حبوبات بپزید و از آن ها جدا کرده و ریش ریش کنید یا حسابی بکوبید, یا این که جدا بپزید وگوشت رو ریش کنید وبعد اضافه کنید.

وقتی که موادمون خوب پخت و اماده شد زرد چوبه را با کمی اب مخلوط می کنیم و به آش اضافه می کنیم و دوباره میزاریم تا خوب جا بیفته.

بعد می تونید آش رو با گوشت کوب بکوبید تا یکدست شود, یا نکوبیده مصرف کنید .البته حبوبات در حین پخت له میشود.

نمک و فلفل را هم بریزید, این اش تند سرو میشود .

تقریبا پنج تا شش ساعت زمان میبره تا غذا اماده بشه و در اخر یک آش خوشمزه و کش دار دارید. می تونید داخلش از باقالی های خشک پوست دار استفاده کنید.

می تونید جدا بپزید و بدون اب داخل اش بربزید . ادویه غالب این اش زردچوبه است و کلا آش زرد رنگه, در آین اش کشک استفاده نمیشه ولی واسه تزیین می تونید از پیاز داغ فراوان و نعناع داغ استفاده کنید.

یک سری دستورها تو نت موجوده که لیمو عمانی و لوبیا چشم بلبلی و برنج هم استفاده شده, من استفاده نکردم.

میزان مواد استفاده شده در این آش . همه حبوبات ها و گندم را یک فنجان گذاشتم .و مخلوط گوشت گوسفند وگوساله را چهار صدگرم استفاده کردم.فکر کنم دیگه چیزی نمونده که نگفته باشم .

ارسال شده در تاریخ 13 سپتامبر 2020 توسط خدیجه ص با موضوع غذای ایرانی
بازدید : 668
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.