طرز تهیه شیرینی کاسترد بدون نیاز به فر و بافت عالی

طرز تهیه شیرینی کاسترد از شیرینی های خوشمزه  با بفت عالی و نرم که بدون فر هم می تونید درمنزل تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی کاستردچیست ؟

کره ۳۰۰ گرم

آرد ۲۸۰ گرم

پودر شکر ۱۲۰ گرم

پودر کاسترد ۱۵۰ گرم

وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری

گاناش برای میان دو تا شیرینی (که می تونید به جاش مارمالاد هم بزنید)

طرز تهیه شیرینی کاسترد

مراحل و طرز تهیه شیرینی کاسترد :

ابتدا  کره و پودر شکر رو با همزن خوب میزنیم که کرمی رنگ بشه, بعد وانیل رو به همراه پودر کاسترد اضافه میکنیم و با هم زن
میزنیم تا یکدست بشه و خوب مخلوط بشن, بعد آرد رو الک میکنیم روی موادو با همزن می زنیم تا جایی که خمیری لطیف به دست بیاد.

اگر خمیر به دست چسبید کمی آرد اضافه می کنیم و با نوک انگشت ورز می دیم تا خمیر یکدست بشه (نکته زیاد ورز ندید که روغنش رو پس بده چون در اخر شیرینی ترک می خوره و خشک میشه)

حالا هم میتونید خمیر رو بین دوتا کاغذ روغنی (یا کیسه فریزر)باز کنید و قالب بزنید یا گلوله کنیدش توی دست به اندازه های یکسان و با چنگال روش نقش بندازید یا ساده گردش کنید فقط دقت کنید که نباید زیاد تو دست نگه ش دارید چون خمیر روغن میندازه و شیرینی در نهایت خشک میشه.

اگه خمیرتون به روغن افتاد ،اونو برای ۵ دقیقه بزارید یخچال بعد دوباره بیرون بیاربد و فرم بدید.

روش پخت توی فر:

و بعد در فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰درجه گازی و ۱7۰ درجه برای فر برقی به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدیم.

روش پخت بدون فر:

داخل تابه ایی بچینید و درشو کامل با دمکنی ببندید و روی شعله پخش کن با حرارت کم به مدت ۲۵ تا ۲۰ دقیقه قرار می دیم.

بعد از پخت اجازه بدید سرد بشه بعد می تونید بینشون رو خامه شکلاتی، گاناش ، مارمالاد و هر چیزی که دوست داشتید بزارید و داخل پودر نارگیل بغلتونید.

نوش جان

ارسال شده در تاریخ 16 سپتامبر 2020 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 1,623
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.