طرز تهیه آش فاطمه زهرا گیلانی آش نذری بسیار مقوی

آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید

طرز تهیه آش فاطمه زهرا گیلانی و فلسفه این آش

طرز تهیه آش فاطمه زهرا در استان گیلان است آش طرفداران زیادی داره بسیار لدید و خوشمزه است به طوریکه حتی اگر کسی زیاد اهل خوردن آش نباشه حتما این آش رو خواهد خورد .

این آش همه مدل حبوبات داره توش و ارزش غذایی اون خیلی بالاست به طوری که یک پیاله از این آش به مراه نون یک غذای کامل می باشد.

نام دیگر این آش ,آش 3 اذان است به طوری که در قدیم این آش را با حرارت کم روی اجاق می گذاشتند  از صبح تا شب زمان پختش میشد .

مواد لازم برا ی آش گیلانی :

انواع لوبیا (لوبیا سفید  ,چشم بلبلی , قرمز , چیتی)  3 پیمانه

نخود و عدس و ماش 2 پیمانه

برنج و گندم پوست کنده 2 پیمانه

گوشت گوسفند و گوساله 400 گرم

سبزی آش 500 گرم  (تره، جعفری، گشنیز، شوید، ترخون، مرزه و برگ چغندر)

نمک و فلفل و زدچوبه

پیاز 2 تا بزرگ

نعنا داغ و پیاز داغ و سیر داغ برای تزیین

کشک

قیمه ساده

طرز تهیه آش فاطمه زهرا

طرزتهیه :

ابتدا گوشت رو با پیاز ها با مقداری آب میزاریم کاملا بپزه بعد از پخت استخوان ها رو جدا می کنیم و خوب می کوبیم تا ریش ریش بشه .

حتما از شب قبل حبوبات رو بزارید تو آب  و چند باری آبش رو عوض کنید تا هم نفخشون کم شه هم زمان پخت کمی میبره .همه حبوبات رو بزارید با آب زیاد بپزه تا له بشه برنج و ندم پوست کنده رو هم با حبوبات بزارید بپزن و له بشن .

سبزی آش رو حتما کاملا ریز خرد کنید و به گوشت اضافه کنید بزارید بپزه بعد از پخته و له شدن حبوبات دو سوم اون ها رو چرخ کنید و به ظرف اصلی که گوشت و سبزی هم در آن هست اضافه کنید و بقیه حبوبات رو هم اضافه کنید.در نتها نمک و ادویه ها رو اضافه کنید و بزارید آشتون خوب جا بیفته .

این آش غلیظ میشه و خیلی آبکی نیست و در آخربا پیاز داغ و سیر داغ و کشک اون رو تزیین کنید . قیمه ساده ر هم فقط بری اتزیین استفاده می کنند که باعث خوشمزه  تر شدن آش هم می شود.

 

 

 

 

 

 

ارسال شده در تاریخ 1 ژانویه 2020 توسط خدیجه ص با موضوع غذای ایرانی
بازدید : 4,149
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.