طرز تهیه شیرینی رول گردویی آموزش با نکات کامل پخت
آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید
طرز تهیه شیرینی رول گردویی با دستور تهیه مرحله به مرحله
طرز تهیه شیرینی رول گردویی , درمنزل به راحتی با دستور گفته شده شیرینی گردویی خوشمزه ای تهیه کنید.
مواد لازم شیرینی رول گردویی
مایع خمیر خشک یک ق چایخوری
شکر یک چهارم پیمانه
شیر ولرم یک چهارم پیمانه
کره یا روغن جامد(یا مخلوط آنها) ۱۵۰گرم
تخم مرغ درشت یک عدد
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک ق چایخوری
ماست سفت شیرین یک دوم پیمانه
روغن مایع یک ق سوپخوری سرخالی
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
ارد حدود ۴۰۰گرم
مواد میانی:
گردو نیم کوب شکر ۱۰۰گرم سفیده تخم مرغ یک عدد(من ۵۰گرم کره روب شده به جاش استفاده کردم ) دارچین یک الی دو ق چ هل یک دوم ق چ
مواد رومال:
زرده یک الی دو عدد ماست یک ق چ
طرز تهیه و پخت شیرینی رول گردویی :
ابتدا مایع خمیر رو عمل میاریم (اگه مطمmنید سالم هست مستقیم به مواد می تونید اضافه کنید) مایع خمیر و یک ق چ از شکر دستور رو در فنجانی ریخته و شیر ولرم رو به اون اضافه می کنیم و کنار میذاریم تا عمل بیاد،
حالا کره به دمای مخیط رسیده رو با شکر خوب می زنیم و بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه می کنیم و بعد بکینگ پودر رو به ماست اضافه می کنیم وقتی حباب زد به مواد اضافه می کنیم ، حالا مایع خمیر عمل اومده ، روغن مایع و نمک رو هم اضافه می کنیم ولی تا نصف ارد رو اضافه نکردیم هم نمی زنیم، هم بزنید و بعد بقیه ارد رو اضافه کنید،
در انتها ارد رو با احتیاط اضافه کنید چون ممکنه ارد کمتر یا بیشتری استفاده بشه، بازم تاکید می کنم خمیر رو سفت و خشک نکنید با ارد زیاد ، روشو با دستمال نم دار بپوشونید و یک ساعت تو حای گرم استراحت بدید، برای مواد میانی همه رو باهم مخلوط کنید وکنار بذارید ، برای رول کردن خمیر : پف خمیر رو بگیرید و سه قسمتش کنید ،هر قسمت رو به شکل مستطیل باز کنید ، روی سطح کار یکم ارد بپاشید ، مواد میانی رو روش بپاشید ، من اول با کره سطح خمیر رو مرطوب کردم و مواد رو روش پاشیدم ، از سمت طول مستطیل(یا ضلع بزرگتر)رولش کنید و بعد به صورت مورب برش یک سانتی برنید ، خمیر داخل فر بزرگتر خواهد شد ، پس سعی کنید زیاد بزرگ برش ندارید ، داخل سینی فر چربشده بچینید دوباره روشو با دستمال نم دار نیم ساعت بپوشونید و استراحت بدید ،شیرینی ها روش رومال بزنید و کنجد بپاشید و داخل فر از قبل گرم شده ۱۸۰درجه به مدت تقریبی ۳۰دقیقه.
نوش جان
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه مسقطی کاسه ای دسر سریع ,خوشمزه و بدون روغن
- ژله بستنی طبقاتی طرز تهیه ژله چند رنگ ژله بستنی طبقاتی
- طرز تهیه شیرینی جینجربرد شیرینی های کوچولوی جینجربرد
- گرانولا یک خوراک یا تنقلات به شمار میره مناسب در وعده صبحانه
- کیک با چیپس های شکلاتی آموزش تهیه کیک های متفاوت خوش طعم
- طرز تهیه کیک ژله ای دسر خوشمزه و میان وعده عالی