طرز تهیه شیرینی رول گردویی آموزش با نکات کامل پخت

طرز تهیه شیرینی رول گردویی با دستور تهیه مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی رول گردویی , درمنزل به راحتی با دستور گفته شده شیرینی گردویی خوشمزه ای تهیه کنید.

مواد لازم  شیرینی رول گردویی

مایع خمیر خشک یک ق چایخوری
شکر یک چهارم پیمانه
شیر ولرم یک چهارم پیمانه
کره یا روغن جامد(یا مخلوط آنها) ۱۵۰گرم
تخم مرغ درشت یک عدد
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک ق چایخوری
ماست سفت شیرین یک دوم پیمانه
روغن مایع یک ق سوپخوری سرخالی
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
ارد حدود ۴۰۰گرم
مواد میانی:
گردو نیم کوب شکر ۱۰۰گرم سفیده تخم مرغ یک عدد(من ۵۰گرم کره روب شده به جاش استفاده کردم ) دارچین یک الی دو ق چ هل یک دوم ق چ
مواد رومال:
زرده یک الی دو عدد ماست یک ق چ

طرز تهیه شیرینی رول گردویی

طرز تهیه و پخت شیرینی رول گردویی   :

ابتدا مایع خمیر رو عمل میاریم (اگه مطمmنید سالم هست مستقیم به مواد می تونید اضافه کنید) مایع خمیر و یک ق چ از شکر دستور رو در فنجانی ریخته و شیر ولرم رو به اون اضافه می کنیم و کنار میذاریم تا عمل بیاد،

حالا کره به دمای مخیط رسیده رو با شکر خوب می زنیم و بعد تخم مرغ و‌ وانیل رو اضافه می کنیم و بعد بکینگ پودر رو به ماست اضافه می کنیم وقتی حباب زد به مواد اضافه می کنیم ، حالا مایع خمیر عمل اومده ، روغن مایع و نمک رو هم اضافه می کنیم ولی تا نصف ارد رو اضافه نکردیم هم نمی زنیم، هم بزنید و بعد بقیه ارد رو اضافه کنید،

در انتها ارد رو با احتیاط اضافه کنید چون ممکنه ارد کمتر یا بیشتری استفاده بشه، بازم تاکید می کنم خمیر رو سفت و خشک نکنید با ارد زیاد ، روشو با دستمال نم دار بپوشونید و یک ساعت تو حای گرم استراحت بدید، برای مواد میانی همه رو باهم مخلوط کنید و‌کنار بذارید ، برای رول کردن خمیر : پف خمیر رو بگیرید و سه قسمتش کنید ،هر قسمت رو به شکل مستطیل باز کنید ، روی سطح کار یکم ارد بپاشید ، مواد میانی رو روش بپاشید ، من اول با کره سطح خمیر رو‌ مرطوب کردم و مواد رو روش پاشیدم ، از سمت طول مستطیل(یا ضلع بزرگتر)رولش کنید و بعد به صورت مورب برش یک سانتی برنید ، خمیر داخل فر بزرگتر خواهد شد ، پس سعی کنید زیاد بزرگ برش ندارید ، داخل سینی فر چربشده بچینید دوباره روشو با دستمال نم دار نیم ساعت بپوشونید و استراحت بدید ،شیرینی ها  روش رومال بزنید و کنجد بپاشید و داخل فر از قبل گرم شده ۱۸۰درجه به مدت تقریبی ۳۰دقیقه.

نوش جان

ارسال شده در تاریخ 23 آوریل 2020 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 94
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.