طرز تهیه کیک ارده کنجد و کادایف با دستور عالی

کیک ارده کنجد و کادایف با روش آسونی که من امروز براتون آوردم به خوبی و آسونی می تونید این کیک رو تو خونه بپزید و آمادش کنید. مواد اولیه اش هم مثل همه کیک هایی هست که با هم درست کردیم فقط نکاتی داره که باید رعایت کنید.

مواد لازم برای کیک و سس مخصوص با ارده چیست ؟

۴ تخم مرغ هم دمای اتاق

۱ و ۱/۸ پیمانه شکر

۱ پیمانه شیر هم دمای اتاق

حدود ۱/۴ پیمانه روغن مایع

حدود ۳/۴ پیمانه ارده

نیم پیمانه فندق خرد شده

نیم پیمانه کادایف تفت داده شده (اختیاری)

وانیل۱ قاشق غذا خوری

بیکینگ پودر۱ قاشق چای خوری پر

پودر دارچین

۲ و ۱/۸ پیمانه آرد یا بیشتر

مواد مورد نیاز برای سس ارده:

۳/۴ پیمانه ارده

۲ قاشق غذا خوری پودر شکر یا بیشتر

کیک ارده کنجد و کادایف

 

مراحل و طرز تهیه کیک ارده کنجد و کادایف :

ابتدا  قالب میان تهی دلخواه رو با کمک فرچه ، با ارده بخوبی چرب کنین و کنجد بپاشین .

برای کیک، تخم مرغ ها رو با شکر اونقدر هم بزنین تا پفی و کشدار شه بعد روغن، ارده، وانیل و شیر رو اضافه و مخلوط کنید.

بعد مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو که ۲ بار الک کردین رو اضافه کنین و با لیسک زیر و رو کنید تا گلوله ای از آرد نمونه بعد به اختیار ، کادایف و فندق بو داده رو اضافه کنین و با لیسک به آرامی زیر و رو کنید .

مخلوط رو داخل قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه ، حدود  ۲۵- ۳۰ دقیقه یا بیشتر بپزین تا خلال چوبی از وسط کیک تمیز خارج شه .

حالا نوبت تهیه سس مخصوص ارده برای این کیک است, برای سس، ارده و پودر شکر رو مخلوط کنین. برای داشتن سس غلیظتر، مجبورید پودر شکرشو بیشتر کنین.

می تونین سس نریزین و بدون سس این کیک رو سرو کنید اما با این سس هم ارزش غذایی اون بالا میره و هم عطر و طعم عالی به کیک میده.

دمای فر رو بیشتر نکنین که زودتر بپزه. بافت کیک و لطیفی اون به هم میریزه بهتره کمی حوصله به خرج بدید.

انتخاب نوع قالب اختیاری است اما قالب های میان تهی بهترین گزینه برای این کیک است .

نوش جان

ارسال شده در تاریخ 26 اکتبر 2020 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 811
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.