آموزش اسکون ژامبون و پنیر یک غذای فست فودی با طعم عالی
آموزش اسکون ژامبون و پنیر یک غذای فست فودی با طعم عالی
آموزش اسکون ژامبون و پنیر
موادلازم اسکون ژامبون و پنیر
آرد دویست و پنجاه گرم( دو پیمانه)
کره صد گرم
خامه صدو هشتاد گرم ( دو سوم پیمانه)
پنیر چدار رنده شده نصف پیمانه
ژامبون خرد شده یک پیمانه
پیازچه خرد شده نصف پیمانه
بکینگ پودر یک ق س
نمک یک دوم ق چ
فلفل قرمز یک دوم ق چ
آویشن یک دوم ق چ
خامه برای رومال دو ق س
طرزتهیه اسکون ژامبون و پنیر:
کره را از چند ساعت قبل داخل فریزر قرار داده سپس رنده ی درشت کنید داخل یخچال قرار دهید.
آرد، بکینگ، ادویه ها را مخلوط کرده و کره رنده شده را اضافه کرده داخل غذاساز یا به کمک چنگال مخلوط کنید تا حالت خرده نان در آید. پنیر چدار ،ژامبون و پیازچه خرد شده را اضافه کرده و در آخر خامه صبحانه را به مواد افزوده، مخلوط کنید تا مواد خمیر شود. خمیر را روی سطح آرد پاشی کمی ورز دهید و به کمک وردنه خمیر را به شکل دایره حدود 20سانت بازکرده و با چاقو 8 برش مثلثی شکل درآورید و روی سینی فری که کاغذ روغنی انداخته اید، قرار دهید و یا مثل من کاتر بزنید . روی اسکن ها را با خامه رومال زده در فر ۱۸۰درجه به مدت تقریبی ۲۵-۳۰ دقیقه بپزید .
پنیر چدار موجود در دستور طعم متفاوتی به اسکن می دهد. در صورت در دسترس نبودن با پنیر دلخواه ( گودا، پروسس،موزارلا، فتا ) جایگزین کنید.
سبزیجات موجود در اسکن را می توانید به دلخواه تغییر دهید.
من از ماست پرچرب بجای خامه ی داخل خمیر و رومال استفاده کردم.
رنگ قرمز اسکن ها، بخاطر پودر پاپریکاس که روی اسکن ( قبل پخت) الک کردم…
سبزیجات موجود در اسکن را می توانید به دلخواه تغییر دهید.
من از ماست پرچرب بجای خامه ی داخل خمیر و رومال استفاده کردم.
رنگ قرمز اسکن ها، بخاطر پودر پاپریکاس که روی اسکن ( قبل پخت) الک کردم…
پیشنهاد سردبیر
- سالاد شیرازی بهترین سالاد در کنار غذاهای پلویی یکی از محبوبترین سالادهای ایرانی
- طرز تهیه کلمپه کرمان شیرینی سنتی و لذیذ
- تارت آلبالو طرز تهیه تارت آلبالو یک دسر عالی و خوشمزه تارت آلبالو
- طرز تهیه کوکوی پاستا یک غذای باحال و سریع و واقعا خوشمزه
- سوپ سیب زمینی و فلفل دلمه تهیه انواع سوپ با سبزیجات
- کیک شیری دستور پخت کیک شیری برای ۸ نفر کیک بسیار خوشمزه