دستگاه سیکس پک ساز و شبیه ساز ورزشی داینا ۲۰۱۹

​ این ماساژور شکمی دارای تکنولوژی تحریک الکتریکی عضله یا EMS می باشد.به این صورت که این فرکانس های ملایم به صورت ریتمیک و ملایم و با سیگنال های نزدیک به سیگنال مغز بطور مستقیم وارد ماهیچه شده و به آن قسمت از بدن که نصب کرده اید دستور چربی سوزی و فعالیت ماهیچه و عضله سازی را می دهد.بنابراین ماهیچه ابتدا چربی سوزی کرده و سپس شروع به ساخت عضله و تمرین بدن سازی میکند.ماساژور می تواند کاربردهای مختلفی از جمله برطرف کردن خستگی، کاهش درد عضلات و یا تقویت ماهیچه ها داشته باشد. شما با استفاده درست از ماساژ می توانید از مزایای بی شمار آن بهره مند شده و مشکلات و موارد آزاد دهنده ای که برای تان پیش می آید، رفع نمایید. ​ ​

تهیه آش دوغ محلی غذای ساده و خوشمزه سنتی آش دوغ

تهیه آش دوغ محلی غذای ساده و خوشمزه سنتی آش دوغ

تهیه آش دوغ

یک غذای ساده و مقوی آش دوغ را اغلب در سفر به اردبیل و آذربایجان این آش خوشمزه رو دیدید .البته هر شهری نکات مختص به خودش روو داره و در شهرهای مختلف متفاوت چخته میشه ولی در اصل همه روند پخت یکسانی دارند.

مواد لازم تهیه آش دوغ

دوغ محلی ترش به مقدارلازم
برنج محلی ۲پیمانه
عدس یک پیمانه سرخالی
نخودریز۱پیمانه
سبزی معطر شامل گشنیز ،پیازچه ،شویدتازه،تره ،مقداری ریحان تازه ،درصورت نداشتن سبزی تازه ازخشک هم میتونید استفاده کنید در فصل بهارسبزی به نام سیرموک در مناطق فارس هست که ماتوی این آش میریزیم در صورت نداشتن مهم نیست
نعناع خشک وشنبلیه ازهرکدام ۱قاشق غذاخوری
پیازدرشت ۳عدد
مقداری زردچوبه نمک فلفل قرمز
روغن سرخ کردنی
سیرخشک چندحبه

تهیه آش دوغ

تهیه آش دوغ, غذای ساده و خوشمزه سنتی ,آش دوغ,طرز تهیه آش دوغ محلی , آش دوغ غذای سنتی,دستور آش دوغ, ,آش دوغ اردبیل ,مواد لازم آش دوغ محلی , پخت آش دوغ

دستور تهیه آش دوغ 

ابتدا درون قابلمه ای نسبتابزرگ برنج را همراه باچندلیوان آب میزاریم پخته بشه تادونه برنج کاملا وابره وخرد بشه از قبل عدس راحتماجداگانه بپزید بعدبه برنج اضافه کنیدچون عدس آب سیاهی که از خود پس میده رنگ آش رو خراب میکنه بعدازپخته شدن عدس روآبکش می کنیم به برنج پخته شده اضافه میکنیم.

نخودپخته که بنده معمولا توی زود پز می پزم به مواد آش اضافه می کنیم مرتب برنج وحبوبات رو هم بزنید تاته نگیره حالا سبزیهای معطرتازه یاخشک را به غیراز نعناع خشک وشنبلیله به آش اضافه کنید بزارین تغییر رنگ بده وحسابی آب آش کشیده بشه وکاملا موادروبه سفتی بره بعددوغ رامیریزیم ومرتب هم میزنیم در همین فاصله پیازدرشتی راخردنگینی کنیدهمراه باروغن سرخ کنید وقتی کاملا سبک وطلایی شدنعناع وشنبلیله رو اضافه کنیدکمی تفت بدین بلافاصله به آش اضافه کنیدزیرآش رو کم کنید بزارین کاملا جاافتاده وغلیظ بشه مقداری سیرداغ هم بگیرین.تهیه آش دوغ

 نکاتی برای تهیه آش دوغ محلی

وقتی خواستین آش رو سرو کنید باسیرداغ وفلفل قرمزتزئین کنیدانشاالله درست کنیدولذتش روببرین

نکته عزیزان مافارسها تخم مرغ به این آش اضافه نمی کنیم سعی کنید ازدوغ محلی استفاده کنید

بنده کمی جوپوست کنده که امراه با برنج گذاشتم پخته شدبه این آش خوشمزه اضافه کرده بودم

ارسال شده در تاریخ 13 بهمن 1397 توسط خدیجه ص با موضوع غذای ایرانی
بازدید : 188

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است