دستگاه سیکس پک ساز و شبیه ساز ورزشی داینا ۲۰۱۹

​ این ماساژور شکمی دارای تکنولوژی تحریک الکتریکی عضله یا EMS می باشد.به این صورت که این فرکانس های ملایم به صورت ریتمیک و ملایم و با سیگنال های نزدیک به سیگنال مغز بطور مستقیم وارد ماهیچه شده و به آن قسمت از بدن که نصب کرده اید دستور چربی سوزی و فعالیت ماهیچه و عضله سازی را می دهد.بنابراین ماهیچه ابتدا چربی سوزی کرده و سپس شروع به ساخت عضله و تمرین بدن سازی میکند.ماساژور می تواند کاربردهای مختلفی از جمله برطرف کردن خستگی، کاهش درد عضلات و یا تقویت ماهیچه ها داشته باشد. شما با استفاده درست از ماساژ می توانید از مزایای بی شمار آن بهره مند شده و مشکلات و موارد آزاد دهنده ای که برای تان پیش می آید، رفع نمایید. ​ ​

تهیه پیراشکی سیب زمینی غذایی مناسب برای تولدها هم خیلی عالیه

تهیه پیراشکی سیب زمینی غذایی مناسب برای تولدها هم خیلی عالیه

تهیه پیراشکی سیب زمینی

یک پیراشکی خوشمزه و با حال و راحت با طعم سیب زمینی بسیار راحت و خوشمزه…تخم مرغ هم نمیخواد
بچه ها عاشقش میشن …یک پیش غذا یا غذای عالی برای تولدها هم خیلی عالیه و اگر کوچک درست کنید نوعی فینگر فود هم میشه….حتما درست کنید واقعا نرم و پفکی و باحاله..میتونه جایگزین برای کوکو سیب زمینی باشه???تخم مرغ هم نداره ‌.نون هم نیاز نبست???
پیراشکی سیب زمینی

تهیه پیراشکی سیب زمینی,دستور پیراشکی سیب زمینی ,غذایی مناسب برای تولدها ,پیراشی فینگر فود,مواد لازم پیراشکی سیب زمینی ,غذایی خوشمزه با سیب زمینی,پیراشکی

تهیه پیراشکی سیب زمینی
شیر ولرم یک نصف لیوان ‌‌‌.آب ولرم نصف لیوان..مایه خمیر یک ق غ سرخالی .نمک دو ق چ.شکر یک ق چ.روغن مایع یک سوم لیوان.آرد دو و نیم تا سه لیوان ..سیب زمینی متوسط دو عدد
سیب زمینی رو می پزیم با گوشتکوب له میکنیم بهش دو ق چ نمک ..یک ق چ آویشن.یک ق چ فلفل سیاه .یک ق چ پودر سیر میزنیم و مخلوط میکنیم و کنار میزاریم

تهیه پیراشکی سیب زمینی,دستور پیراشکی سیب زمینی ,غذایی مناسب برای تولدها ,پیراشی فینگر فود,مواد لازم پیراشکی سیب زمینی ,غذایی خوشمزه با سیب زمینی,پیراشکی

تهیه پیراشکی سیب زمینی
شیر ولرم و مایه خمیر و شکر رو مخلوط و روش رو میپوشونیم تا ده دقیقه که پفکی بشه (دمای شیر گرم رو به داغی باشه نه سرد و نه داغ)..آب ولرم و نمک و روغن رو مخلوط و بعد مایه خمیر رو اضافه میکنیم و بعد کم کم آرد میزنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه ..بعد سیب زمینی رو اضافه و خوب ورز میدیم تا خوب سیب زمینی به خورد خمیر بره.. بعد خمیر رو داخل ظرف چرب شده می زاریم روش رو میپوشونیم و می زاریم حدود یک تا دو ساعت در جای گرم میزلریم تا حجمش دوبرابر بشه بعد از خمیر گلوله های اندازه گردو برمی داریم داخل در صورت تمایل پنیر پیتزا بزارید و داخل روغن داغ شده سرخ کنید.

تهیه پیراشکی سیب زمینی,دستور پیراشکی سیب زمینی ,غذایی مناسب برای تولدها ,پیراشی فینگر فود,مواد لازم پیراشکی سیب زمینی ,غذایی خوشمزه با سیب زمینی,پیراشکی

تهیه پیراشکی سیب زمینی

حرارت متوسط باشه یک طرف خوب سرخ برگردانید تا ظرف دیگه هم خوب سرخ بشه بعد روی دستمال تمیز بزارید تا روغنش گرفته بشه بعد هم داغ با سس میل کنید

ارسال شده در تاریخ 15 بهمن 1397 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 258

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است