دستور جوجه زعفرونی بدون فر به همراه سالاد انار غذای مجلسی

دستور جوجه زعفرونی بدون فر به همراه سالاد انار غذای مجلسی

دستور جوجه زعفرونی بدون فر

مواد لازم:جوجه زعفرونی

جوجه کوچیک (یک کیلویی)
پیاز: 3عددمتوسط(خلالی شده)
فلفل دلمه: 1عددکوچک (خلالی شده)
سیر: 1حبه ورقه شده
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
مایونز: 1قاشق غذاخوری(در صورتی که مرغ بدون پوست باشد)
پودر پاپریکا :1 قاشق مرباخوری
چاشنی زعفرانی آلس پایس: 2 قاشق غذاخوری
آب :1 لیوان برای رقیق کردن سس
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری

دستور جوجه زعفرونی بدون فر,طرز تهیه جوجه زعفرونی,پخت جوجه زعفرونی بدون فر,مواد لازم تهیه جوجه زعفرونی ,نکاتی برای پخت دستور جوجه زعفرونی ,

طرز تهیه جوجه زعفرونی:

در ظرفی روغن زیتون+مایونز+چاشنی زعفرانی+رب گوجه فرنگی +پودر پاپریکا و سیر باهم مخلوط و با چنگال وبزنید بعد پیاز وفلفل دلمه را اضافه و یک لیوان آب به سس اضافه کنید تا کمی رقیق شود
سس را بچشید و اگر کم نمک بود مقداری نمک اضافه کنید(من اصلا نزدم چون چاشنی آلس نمک داشت)
در صورتی که این چاشنی در دسترستون نبود نمک و فلفل و زردچوبه حتما اضافه کنید.
زعفران را به مرغ میزنیم.
نصفی از سس را در ظرفی که گنجایش مرغ ها را داشته باشد بریزید و مرغ هارا در سس بخوابانید و نصف دیگر سس را روی مرغ ها بزیزید و و روی ظرف را سلفون بکشید و حداقل 4 ساعت در سس استراحت دهید تا مرغ مزه دار شود.(من شب گذاشتم تا صبح بمونه)

فلفل دلمه را از سس درآورده و مواد سس را صاف یا میکس کنید تا یکدست شود.
یک لیوان آب را در قابلمه ریخته و روی حرارت میزاریم وقتی که جوشید مرغها را با سس داخل آب میریزیم
و بعد فلفل دلمه ها را بهمراه چند عدد هویج کوچک داخل سس بیندازید تا همراه مرغ بپزند.
و بمدت یکساعت با حرارت ملایم میزاریم تا خوب پخته ودرآخر مقداری روغن(نصف لیوان) اضافه میکنیم تا سرخ بشه

نکته:

سس ابتدا خیلی پررنگ نیست ولی با تبخیر آب آن،رنگ سس پررنگ تر شده و مرغ کاملا خوشرنگ خواهد شد.

سالاد انار
کلم پیچ بنفش یک عدد کوچک
انار دو عدد
اب انار نصف لیوان
گردو خورد شده 1ق.غ
سس مایونز 4ق.غ
نمک و فلفل سیاه کمی
انار را دون میکنیم و کلم رو خوب خورد کرده و سس را با اب انار حل میکنیم و همه ی موادرو باهم مخلوط میکنیم و یک الی دو ساعت میزاریم تو یخچال تا مواد به خورد هم برن

اینستاگرام شاپ پاتوق

ارسال شده در تاریخ 2 سپتامبر 2019 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 226
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.