طرز تهیه دمپختک باقالی غذای محبوب و خوش مزه و محلی

طرز تهیه دمپختک باقالی غذای محبوب و خوش مزه و محلی

طرز تهیه دمپختک باقالی
.
مواد لازم  دمپختک باقالی برای سه نفر
.
برنج دو پیمانه
لپه باقالا یا باقالی زرد کوچک یک پیمانه
پیاز دو عدد متوسط
نمک فلفل
زردچوبه فراوون
روغن جهت سرخ کردن
کره بیست و پنج گرم
زعفران(قابل حذف)

 طرز تهیه دمپختک باقالی,مواد لازم تهیه دمپختک باقالی,آموزش انواع دم پخت ها ,دستور دمپخت باقالی,غذای محلی دمی , دمپختک باقالی غذای محبوب و خوش مزه و محلی
.
۱.اول برنج رو شستم وبه ازای هر پیمونه برنج یک پیمونه آب ریختم و نمک زدم.باقالا رو هم شستم و به مدت یک ساعت در آب خیس کردم و بعد ابکش کردم.
🥦🥦🥦 ۲.پیازها رو خرد کردم(خلالی یا ریز) و در روغن داغ ریختم.نمک اضافه کردم.وقتی پیازها طلایی شدند زردچوبه اضافه کردم.وقتی پیاز سرخ شد باقالا رو اضافه کردم.زردچوبه و فلفل ریختم و بعد از کمی تفت.اندازه دولیوان آب داغ اضافه کردم.درب ماهیتابه رو گذاشتم تا به مدت ده دقیقه باقالا بپزه.
.🌶🌶🌶
۳.برنج رو روی شعله گذاشتم و اجازه دادم آب ش خشک بشه.مخلوط باقالا رو به برنج اضافه کردم و مخلوط کردم .اجازه دادم پلو مخلوطم دم بکشه.از شعله پخش کن استفاده کردم و جز در چند دقیقه ی اول،شعله ی گاز کم بود.حدود نیم ساعت بعد کمی روغن حیوونی کرمانشاه(کره) و زعفرون دم کشیده اضافه کردم و پنج دقیقه بعد شعله رو خاموش کردم.

طرز تهیه دمپختک باقالی,مواد لازم تهیه دمپختک باقالی,آموزش انواع دم پخت ها ,دستور دمپخت باقالی,غذای محلی دمی , دمپختک باقالی غذای محبوب و خوش مزه و محلی
🥬🥬🥬
.
نگم برااتون چقده خوش مزه س😍
.
حالا با چی بخوریم؟
خیلی ها با نیمرو میخورن.بعضی ها با ترشی یا سالاد شیرازی.بعضی ماست یا حتی پیاز داغ.
من میتونم خالی خالی بخورمش چون عالیه😍
.

تکرار :

.اول برنج رو شستم وبه ازای هر پیمونه برنج یک پیمونه آب ریختم و نمک زدم.باقالا رو هم شستم و به مدت یک ساعت در آب خیس کردم و بعد ابکش کردم.
🥦🥦🥦 ۲.پیازها رو خرد کردم(خلالی یا ریز) و در روغن داغ ریختم.نمک اضافه کردم.وقتی پیازها طلایی شدند زردچوبه اضافه کردم.وقتی پیاز سرخ شد باقالا رو اضافه کردم.زردچوبه و فلفل ریختم و بعد از کمی تفت.اندازه دولیوان آب داغ اضافه کردم.درب ماهیتابه رو گذاشتم تا به مدت ده دقیقه باقالا بپزه.
.🌶🌶🌶
۳.برنج رو روی شعله گذاشتم و اجازه دادم آب ش خشک بشه.مخلوط باقالا رو به برنج اضافه کردم و مخلوط کردم .اجازه دادم پلو مخلوطم دم بکشه.از شعله پخش کن استفاده کردم و جز در چند دقیقه ی اول،شعله ی گاز کم بود.حدود نیم ساعت بعد کمی روغن حیوونی کرمانشاه(کره) و زعفرون دم کشیده اضافه کردم و پنج دقیقه بعد شعله رو خاموش کردم.

ارسال شده در تاریخ 5 تیر 1398 توسط خدیجه ص با موضوع غذای ایرانی
بازدید : 94

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر نام و لینک منبع مجاز است