طرز تهیه ترایفل کلاسیک از نوع انار آموزش انواع دسر ترایفل

طرز تهیه ترایفل کلاسیک انار دسر ترایفل انار

طرز تهیه ترایفل کلاسیک از نوع انار جدیدترین و بهترین آموزش دسر ترایفل انار و مواد لازم برای درست کردن دسر فانتزی مخصوص مهمانی و جشن تولد فقط در سایت ایران پاتوق

‌‌مواد لازم برای تهیه ترایفل کلاسیک

کیک اسفنجی سه تخم مرغی : ۱ عدد
مارمالاد : به میزان لازم و یا خامه فرم گرفته
پودر ژله : ۲ بسته
خامه فرم گرفته : ۳۰۰ گرم
کمپوت هلو : ۱ بسته (یا میوه تازه و دلخواه)
پودر کاستارد : ۶۰ گرم
شکر : ۱۲۰ گرم
شیر : ۵۰۰ میلی لیتر
کره : ۵۰ گرم

طرز تهیه ترایفل کلاسیک ,ترایفل از نوع انار, آموزش انواع دسر ترایفل,تهیه ترایفل کلاسیک ,ترایفل با تزیین میوه , دستور انواع دسر ترایفل,مواد لازم ترایفل کلاسیک

طرز تهیه

طرز تهیه ترایفل کلاسیک ,ترایفل از نوع انار, آموزش انواع دسر ترایفل,تهیه ترایفل کلاسیک ,ترایفل با تزیین میوه , دستور انواع دسر ترایفل,مواد لازم ترایفل کلاسیک
۱. کیک اسفنجی را از ارتفاع دو قسمت کرده و روی یک قسمت آن مارمالاد و یا خامه بزنید (من خامه زدم) و لایه دوم‌ را روی آن قرار دهید.
۲. کف ظرف مورد نظر به صورت یک تکه یا تکه تکه شده بچینید.
۳. ژله را طبق دستور پشت جعبه آماده کنید و در یخچال بگذارید تا کمی سفت بشه (من اینبار از ژله انار استفاده کردم)
۴. سپس روی کیک ها بریزید و در یخچال بگذارید تا خودش رو بگیره.
۵. در این فاصله کرم کاستارد را طبق دستور زیر آماده کنید :
شکر و پور کاستارد را در قابلمه ریخته، شیر را هم اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود. از روی حرارت بردارید کره رو اضافه وخوب مخلوط کنید و بگذارید خنک شود.
۶. حال کرم خنک شده را روی ژله بسته شده ریخته و در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
۷. در نهایت با خامه ،کمپوت میوه یا میوه تازه و دلخواه تزئین کنید (انار و برگ تازه پونه).
این دسر رابا انواع ژله با طعم و مزه دلخواه میتوانید تهیه کنید و یا به جای کاستارد از پودینگ استفاده کنید.

✔ نکات :
۱. میتوانید یه لایه ژله با مخلوط میوه رو در ابتدا کف ظرف بریزید و بگذارید ژله ببنده و بعد کیک رو روی لایه ژله ای قرار بدید و کرم کاستارد رو روی کیک بریزید و در نهایت با خامه و میوه مورد نظر تزئین کنیداما من به روشی که در بالا ذکر کردم بیشتر می پسندم البته بازم‌ تکرار میکنم بذارید ژله نیم بند بشه بعد روی تکه های کیک بریزید.
۲. اندازه لایه ها اختیاریه و میتوانید کمتر یا بیشتر کنید.
‌‌

ارسال شده در تاریخ 3 مارس 2020 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 2,417
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.