طرز تهیه ته چین کباب و سبزیجات غذای مجلسی

ته چین کباب و سبزیجات

مواد لازم برای پخت ته چین سبزیجات و کباب چیست ؟

۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده

عدد پیاز رنده شده

۲ ق غ خ ارد سوخاری

۱ عدد بادمجون سیاه

نمک، فلفل سیاه

زردچوبه و پودر سیر

۴ ق غ خ ماست

۲ عدد زرده تحم مرغ

۱ ق غ خ روغن

مقداری زعفران

۱ عدد فلفل دلمه قرمز

۲ عدد سیب زمینی

طرز تهیه ته چین کباب و سبزیجات

مراحل و طرز تهیه ته چین کباب و سبزیجات :

اول مواد کبابمون رو آماده می کنیم، گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و ۲ ق غ خ ارد سوخاری و نمک،فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر به خوبی همه رو با هم ورز میدیم و ۱ ساعتی استراحت میدیم.

بعد توی تابه گرد پهنش می کنیم کاملا و میذاریم با شعله خیلی ملایم کاملا مغز پخت بشه و سپس به آرومی برمی گردونیم تا طرف دیگشم سرخ بشه و بپزه.

بادمجون سیاه رو به ابعاد کوچیک خورد می کنیم و سرخ می کنیم. فلفل دلمه قرمز و سیب زمینی رو هم نگینی خورد کرده و سرخ می کنیم.
توی یه کاسه ۴ ق غ خ ماست و ۲ عدد زرده تحم مرغ و ۱ ق غ خ روغن و مقداری زعفران و نمک ریخته و به خوبی یکدستش میکنیم.

حالا از برنج آبکش شدمون به اندازه کافی توی مخلوط ماست می ریزیم و میذاریم و کف قابلممون که کمی چرب کردیم میریزیم و مواد رو با سطح قاشق فشرده میکنیم .

حالا روی سطح ته چینمون کبابی که درست کردیم رو میذاریم و روی اونم تمامی سبزیجاتی که سرخ کردیم رو میریزیم بعلاوه مقداری زرشک و روی اونم برنج سفید می ریزیم.

همه مواد رو به صورت فشرده می چینیم که خوب قالبی در بیاد برنجمون. در آخر زعفران ریخته روی برنج و چند تیکه کره هم میذاریم روش و میذاریم دم بکشه.

اول ۱۰ دقیقه شعله رو ملایم میذاریم بمونه بعد زیرشو کم میکنیم میذاریم تقریبا ۴۵ دقیقه با حرارت کم دم بکشه و زیر تهچینمون طلایی بشه. حتما اگه اجاقتون گازی هستش از شعله پخش کن استفاده کنین.

امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد

نوش جان

ارسال شده در تاریخ 27 نوامبر 2020 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 642
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.