طرز تهیه پفک هندی با دستور مرحله به مرحله

طرز تهیه پفک هندی که جزء ساده ترین خوراکی ها و تنقلات ولی خوشمزه ترین هستند من این پفک ها رو توی خونه درست می کنم و هر دفعه به میزان نیاز از اون رو سرخ و آماده برای خوردن می کنم, شما هم میتونید یک بار اون ها رو تهیه کنید و هرسری به مقدار نیاز بردارید و سرخشون کنید.

آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید

مواد لازم برای تهیه پفک هندی چیست ؟

نشاسته گل ۳ قاشق غذاخوری سرپر

آب ۳ لیوان سرخالی

روغن ۱ قاشق غذاخوری

نمک 2 پنس

ادویه-فلفل , آویشن , پودرسیر یا هر ادویه ای که خودتون دوست دارین

رنگ خوراکی (برای سالم تر بودن پفک هاتون میتونید از اب اسفناج یا سبزیجات رنگی استفاده کنید)

نمک (کم بریزید چون بعدش غلظتش زیاد میشه و پفکاتون شور میشه)

طرز تهیه پفک هندی

مراحل و طرز تهیه پفک هندی :

ابتدا  نشاسته و آب و نمک و روغن و ادویه رو با هم مخلوط کنید,بذارید روی شعله ی ملایم تا کمی بجوشه و غلیظ بشه البته نه زیاد مدام هم بزنید

موادتون و تو چند تا کاسه بریزین و از رنگ دلخواه اضافه کنیدو خوب مخلوط کنید.

یه سینی بردارید ,سطح سینی رو با یه تیکه پلاستیک یا کیسه فریزر بپوشونید ,بعد با قاشق کم کم از مایعتون روی پلاستیک بریزید (اگه مایعتون غلیظ شده باشه اینجا براتون مشکل پیش میاره و نمیتونید راحت اونارو با قاشق بریزید).

کارتون که تموم شد باید سینی رو بزارید یه جای گرم مثل روی بخاری یا شوفاژ(من یه روز تو تراس گذاشتم ) تا خوب خوب خشک بشن…اگه تو فصل تابستونید که توی هوای آزاد بزارید و انقدر بمونه تا عین چیپس خشک بشه).

بعد توی روغن سرخشون کنید,روغن باید تا حدی باشه که پفکا داخلش غوطه ور شده باشن و روغنتونم داغ داغ باشه ,حسابی پف می کنن و دقیقا مزه ی پفک هندی های قدیمی خودمون و دارند و بعد روی یه بشقاب که دستمال روش گذاشتین بریزین تا روغن اضافیش کشیده بشه.

نوش جان

ارسال شده در تاریخ 20 سپتامبر 2020 توسط خدیجه ص با موضوع آشپزی
بازدید : 2,572
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.