طرز تهیه کیک شکلاتی پرتقالی با دستوری بی نظیر
کیک شکلاتی پرتقالی از دسر های خوشمزه و شیک ک به راحتی می تونید توی خونه آمادش کنید و با خامه پرتقالی و گاناش شکلاتی تزیینش کنید.
آنچه در این مقاله از ایران پاتوق می خوانید
مواد لازم برای پخت کیک مخصوص شکلات پرتقالی چیست ؟
تخم مرغ ۳ عدد درشت
شکر ۱ پیمانه
آرد ۱.۵ پیمانه
پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
آب پرتقال تازه ۱ پیمانه
روغن مایع ۱.۲ پیمانه
نمک ۱ پنس
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق غذا خوری
مراحل و طرز تهیه کیک شکلاتی پرتقالی :
در ابتدا آرد،بکینگ پودر ،نمک و کاکائو را مخلوط و الک کنید. سپس تخم مرغ ها و شکر رو با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود حدودا ۸ دقیقه
سپس آب پرتقال رنده پوست پرتقال را افزوده و ۳۰ ثانیه هم بزنید، حالا روغن را افزوده و مجدد ۳۰ ثانیه دیگر هم زده و در انتها آرد را طی چند مرحله به مواد افزوده و با دور کند همزن هم زده تا مواد یکدست و مخلوط شوند.
کف قالب ۲۳ سانت را کاغذ روغنی پهن کرده مواد را درون قالب ریخته و قالب را درون فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۴۵ دقیقه پخت می کنیم .
برای خامه پرتقالی:
۲۰۰ گرم خامه قنادی
اس
نس پرتقال
رنگ نارنجی خوراکی
1 قاشق غذاخوری پوست پرتقال رنده شده
همه موادو خوب مخلوط کنید و 20 دقیقه با همزن بزنید تا فرم بگیرد
برای گاناش شکلاتی:
۱۵۰ گرم شکلات تلخ
۱۵۰ گرم خامه صبحانه
خامه رو گرم کنین و شکلات هارا ذوب کنید هنگامی که شکلات ها کمی از دما افتاد خامه را به شکلات اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
بعد از پخت کیک و سرد شدن کامل کیک ابندا دور کیک را از قالب جدا کرده کیک را از قالب خارج کنید کاغذ روغنی را جدا کرده کیک که کاملا سرد شده رو نصف کنید و وسط کیک را با خامه پرتقالی پو شش دهید و دومین لایه رو روی هم گذاشته و کل کیک را با گاناش شکلاتی پوشش داده و به دلخواه تزیین کنید .
نکته : پرتقال رو از تامسون استفاده کنید که ترش نباشه
نوش جان
پیشنهاد سردبیر
- مسقطی هندوانه مواد لازم جهت تهیه مسقطی هندوانه مخصوص شب یلدا
- طرز تهیه شیرینی ساچر ویژه عید با دستور مرحله ای
- طرز تهیه پودینگ فنجانی از دسر های خوشمزه و عالی مجلسی
- طرز تهیه چیز کیک شکلاتی تنوری فوق العاده خوشمزه
- دستور شیرینی نون چایی بدون فر با طعم و عطر فوق العاده
- طرز تهیه شیرین عسل مثل نوع بازاری ولی خوشمزه تر