طرز تهیه شیرینی ساچر ویژه عید با دستور مرحله ای

طرز تهیه شیرینی ساچر ساده ترین و خوشمزه ترین شیرینی مناسب برای پذیرایی از مهمان در عید نوروز است که من اینجابا دستور ساده و کاملا با جزیئات براتون نوشتم امیدوارم توی خونه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

مواد لازم برای پخت شیرینی ساچر چیست؟

روغن صاف ۱۳۰ گرم

پودر قند یا پودر شکر ۵۰ گرم

وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری

تخم مرغ (زرده) ۱ عدد

آرد ۳۰۰ گرم

شیر ۲ قاشق غذا خوری

روغن مایع 3 قاشق غذا خوری

مخلوط پودر کاکائو و پودرقهوه یک سوم پیمانه

طرز تهیه شیرینی ساچر

مراحل و طرز تهیه شیرینی ساچر :

۱- ابتدا روغن و پودر قند و وانیل را انقدر میزنیم تا کرم رنگ شود سپس زرده را اضافه کرده و با خوب میزنیم.

۲- در این مرحله شیر،اضافه کنید و کمی با همزن بزنید. آرد و پودر کاکائو و پودرقهوه رو مخلوط کنید

۳- در این مرحله باید تمام مخلوط آرد را اضافه کنیم و با سرانگشتان ورز بدهیم. اگر شکل نگرفت ۱ قاشق دیگر روغن اضافه میکنیم.

۴- خمیر را به مدت نیم ساعت تا ۱ ساعت درون یخچال میگذاریم.

۵- خمیر را بعد استراحت از یخچال بیرون آورده دو پلاستیک فریزر روی سطح کار میگذاریم و خمیر را بین این دو پلاستک قرار می دهیم

۶- خمیر رابا وردنه باز می کنیم قالب می زنیم طوری که از هر مدل دو تا داشته باشیم یکی ساده و یکی سوراخ دار تا بعد پخت شیرینی ها را روی هم قرار دهیم.

۷- شیرینی ها را در فر به من ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا کمی رنگ زیرش عوض شود.

۸- وقتی از فر در آوردیم کمی صبر می کنیم سپس رو آنهایی که سوراخ دارد، را با شکلات تزیین میک نیم و روی شیرینی های ساده مارمالاد می گذاریم و دو شیرینی ساده و سوراخ دار یک شکل را روی هم میگذاریم.

۹- بعد از آماده شدن شیرینی هاآنها را در یخچال بگذارید سپس سرو کنید.

نوش جان

ارسال شده در تاریخ 7 مارس 2021 توسط خدیجه ص با موضوع شیرینی
بازدید : 1,389
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©ایران پاتوق / تمامی حقوق محفوظ و مربوط به این سایت می باشد و کپی از مطالب ایران پاتوق حتی با درج لینک منبع ممنوع بوده و پیگیری قانونی خواهد شد.